A döntés egyelőre csak erre a szezonra szól.

Hiába várhatták sokan, hogy a nyár beköszöntével ismét felkereshessék a Nekem a Balaton balatonfüredi boltját, ugyanis rossz hírekkel szolgált Ördög Nóra és Nánási Pál:

az október óta technikai okok miatt zárva tartó kisbolt nem nyit ki.

„Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás” – kezdte a Blikknek a műsorvezető, aki szerint emiatt egy kicsit el is vesztették a Balaton adta tiszta örömöt.

„Abban maradtunk Palkóval, hogy jó lesz nekünk ott, Akarattyán. Most döntöttük el, hogy nem nyitjuk meg újra, a következő nyári szezonban zárva marad. Kevesebbet tudtunk foglalkozni vele, mint a helyben lévő másik kettővel, és ezekre is szeretnénk koncentrálni. Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést”

A kétgyermekes anyuka nem lát esélyt rá, hogy valaha újra üzemeltessék a boltot, de Nánási Pál  még nem tenne végleg pontot a dolog végére.

„Egyelőre elég a kettő másik. Azok is – amellett, hogy iszonyat sok örömet okoznak – teherrel járnak. Mindeközben Nóri műsort vezet, én fotózom, és ott vannak a vlogok is, amikből mostanság elég kevés sikerült. Nekem megint lesz Big Shot. Szóval csomó feladatunk van így is. Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így” – mondta el Nánási, aki feleségével gőzerővel készül a főszezon indulására Akarattyán.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index)