Igyon sok vizet – Audrey Hepburn rengeteg vizet fogyasztott, ennek is köszönhette fiatalos kinézetét és vitalitását. „Gyakran hangoztatta az embereknek, hogy igyanak sok vizet. Ő tényleg rengeteg ivott, és sok-sok zöldséget evett. Ez sosem esett nehezére, és minket is erre nevelt" – avatta be az újságírókat Luca Dotti.

via GIPHY

Egyen kevesebb húst – A színésznő ugyan fogyasztott húst, de csak ritkán és nagyon kis adagokat. „Többnyire 80 százalékban gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztott."

via GIPHY

Ne féljen az öregedéstől – „Az édesanyám mindig tisztában volt a saját adottságaival, és természetesen vette az öregedést is. Nem félt tőle. Persze panaszkodott a megjelenő ráncaira és az őszülő hajára, de abszolút élvezete az idősebb kor szépségeit is.”

via GIPHY

Egyen burgonyát – Audrey Hepburn diétájának nagy részét a burgonya tette ki. A színésznő nagyon szerette a gyökérzöldséget és bár visszásan hangzik, rengeteget evett belőle annak érdekében, hogy tartsa a súlyát.

via GIPHY

Élvezze az élet apró dolgait – Luca Dotti végső soron a következőképp nyilatkozott az édesanyjáról: „Ő több volt, mint pozitív személyiség. Naiv volt, de a szó legjobb értelmében - ahogy egy kislány. Minden alkalommal, amikor látott valami újat, mondjuk a piacon, alig várta, hogy kipróbáljon vele valami receptet. Minden napban megtalálta a szépséget.”  (InStyle)

via GIPHY