Az MGM Resorts International határozottan cáfolja azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Bruno Mars 18,15 milliárd forintnyi szerencsejáték-adóssággal tartozik a cég felé.

Az MGM Resorts International és Bruno Mars közötti állítólagos szerencsejáték-adóssággal kapcsolatos pletykákra reagálva, az MGM egyértelműen visszautasította azokat az információkat, amely szerint a világhírű énekes 50 millió dollár, azaz körülbelül 18,15 milliárd forinttal tartozna a cég felé.

A hírek eredetileg a NewsNation által terjedtek, akik azt állították, hogy az énekes ezt az összeget az MGM-nél, konkrétabban a Las Vegas-i Park MGM-ben folytatott szerencsejáték révén halmozta fel. Azonban az MGM ezt határozottan cáfolta.

„Az MGM Resorts International büszke arra, hogy Bruno Marssal, a világ egyik legizgalmasabb és legdinamikusabb előadójával dolgozhat együtt. Legyen szó a Park MGM Dolby Live-on megrendezett koncertjeiről vagy a Bellagio új Pinky Ring loungejáról, vonzza a látogatókat a világ minden tájáról” – áll a cég nyilatkozatában.

Ezenkívül az MGM kiemelte, hogy Bruno Marssal való kapcsolatuk régóta fennálló kölcsönös tiszteleten alapul.

Bruno Marsnak nincsen adóssága az MGM-mel szemben!

Izgatottan várjuk, hogy a jövőben is vele együtt felejthetetlen élményeket nyújthassunk vendégeinknek” – tette hozzá a cég.

A szerencsejáték-tartozással kapcsolatos állítások különösen érdekesek annak fényében, hogy az énekes hosszú ideje kapcsolódik az MGM-hez. A jelentések szerint Bruno Mars évente 90 millió dollárt, vagyis körülbelül 32,67 milliárd forintot keres, bár egyes források szerint csupán 1,5 millió dollárt, tehát körülbelül 544,5 millió forintot kap éjszakánként.

A szerencsejáték-tartozásról szóló jelentés nem sokkal azután jelent meg, hogy Bruno Mars bejelentette vegasi rezidenciájának meghosszabbítását a Park MGM-ben. Így a MGM és az énekes közötti kapcsolat továbbra is erősnek tűnik.

(Borítókép: Bruno Mars. Fotó: Getty Images)