Horváth Gréta a napokban egy vadi új fotóval örvendeztette meg az Instagram-követőit, a felvételen pedig szembetűnő a változás: a digitális tartalomgyártó rengeteget fogyott, de egyéb változásokon is átesett.

Horváth Gréta

Horváth Gréta korábban túlsúllyal küzdött, ami miatt több támadást is kapott a közösségi platformokon. A digitális tartalomkészítő végül úgy döntött, gyökeresen megváltoztatja az életét: életmódváltásba kezdett és az idei évben mostanra két plasztikai beavatkozáson is átesett. Az átalakulásáról a minap az Instagramra posztolt egy felvételt.

„Tudjátok sokszor hallom mostanában azt, hogy mennyire más lettem. (nem negatív értelemben). Igen, más lettem. Szándékos volt. Változni akartam, és változtatni minden olyan dolgon, ami zavart vagy szorongással töltött el. Most volt rá erőm, időm. Teljes életmódváltás, gondolati szinten is átformálni az ételekkel való viszonyom. Megtalálni a helyem a világban, és elfogadni a változást” – osztotta meg gondolatait Horváth Gréta, akinek az első műtétjére azért volt szükség, hogy a fogyás után hátramaradt megnyúlt bőrt eltávolíttassa. A tartalomkészítő azt is elárulta, hogy időközben nemet is megtanult mondani.

„Megtanultam határokat húzni. Elengedni azt, hogy majd mit gondolnak mások. Nagyon fárasztó dolog ezzel együtt élni és döntéseket hozni. Megtanultam magamnak igent mondani!

Házasság első látásra

Kedden este elindult a TV2 legújabb párkereső reality-je, a Házasság első látásra című műsor, amelyben a nézők rögtön láthatták az első két „vak” esküvőt. Az újdonsült feleségek egyike azt is elárulta, milyen volt az első hitvesi csók egy vadidegennel.

Vágyom rá, hogy legyen ott mellettem valaki, aki mellett azt érzem, hogy fontos vagyok

– fogalmazott Gyöngyi, aki Csaba mellett kötött ki az oltárnál. A férfi nagyon izgatottan várta az esküvőjét. „Most már eléggé izgulok, nagyon komolyan. Egy órán belül talán most már megismerem. Már pólószaglás is volt, pici póló, gyűrű méretet is láttam. Nagyon kis cuki kislány lehet, szóval most már izgulok. Várom” – nyilatkozta a vőlegény, akihez hasonlóan Gyöngyi is nagyon izgatott volt és remélte: nem okoz csalódást Csabának.

Most, hogy ők végül kimondták egymásnak a boldogító igent, a nézők tovább izgulhatnak, hogy kik lépnek legközelebb oltárhoz. A műsorba három szakember temérdek teszt alapján választotta ki azt a 12 szinglit, akinek most minden esélye meglehet a boldogságra. Akik igent mondanak, azoknak a nászútját és közös életük első heteit is végigkísérhetik a tévénézők.

Next Top Model Hungary

Könnyekben tört ki a Next Top Model Hungary versenyzője, Bíborka, miután hatalmas fájdalom lett úrrá rajta. A modelljelölt már az első este panaszkodott a fájdalmaira, amelyek azóta csak rosszabbodtak. Bár megpróbálta a tőle telhető legjobb módon teljesíteni a rá szabott feladatokat, végül fel kellett adnia a műsort. Mielőtt a verseny kezdetét vette volna a kifutón, Ördög Nóra a szakmai zsűri elé kísérte Bíborkát, aki elmesélte a vele történteket. Az egyre erősödő fájdalma miatt egy idő után alig bírt két lábon állni, ezért a zsűri előtt volt kénytelen földre ereszkedni. Miután kénytelen volt feladni a versenyt, a kamerák előtt elmondta: ha lehetősége adódik rá, ismét bizonyítani akar a műsor egy lehetséges következő évadjában a jövőben.

(Borítókép: Horváth Gréta. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)