Lukas Gage mindössze két hónapos ismertség után házasodott össze tavaly áprilisban a fodrászként dolgozó szerelmével, Chris Applegattel. A frigyük fél év után véget ért, a színész pedig nemrég őszintén vallott a válás okáról, valamint arról, mi hajtotta őt bele a hirtelen jött házasságba.

Lukas Gage a minap a Watch What Happens Live című beszélgetős műsor vendége volt, ahol őszintén beszélt fél évig tartó házasságáról, amely tavaly áprilisban kezdődött és novemberben ért véget. Őt és egykori szerelmét, a fodrászként dolgozó Chris Appletont utóbbi jó barátja, Kim Kardashian adta össze Las Vegasban mindössze két hónapos ismertség után.

„Fél évig egy mániákus epizódját éltem az életemnek. Azok a szőrme kabátok... szörnyű ötlet volt” – emlékezett vissza Gage elborzadva arra a szőrös fekete viseletre, amelyet mindketten hordtak az esküvőjükkor. A ceremóniát a The Kardashians című valóságműsor egy epizódjában is közvetítették és nem sokkal azelőtt került adásba, hogy a pár bejelentette a válását.

Fogalmam sincs, mi járt a fejemben, de élünk és tanulunk

– fogalmazott a színész, miután a műsorvezető, Andy Cohen értetlenül állt azelőtt, hogy hogy mondhatott igent a legénykérésre két hónap ismertség után. „Én így működöm, egy kicsit impulzív vagyok. Habár ez volt az egyik legelborultabb dolog, amit valaha tettem. Valószínűleg még legalább hat másik házasságom lesz” – viccelődött Gage, majd elnézést kért Shania Twain énekesnőtől, hogy „vesztegették az idejét”, ugyanis az egykori házasok esküvői ceremóniája előtt előadta nekik a You're Still The One című számát.

A People magazin forrásai szerint a válást Applegate nyújtotta be 2023. november 13-án „kibékíthetetlen ellentétre” hivatkozva. A bírósági dokumentumokból az is kiderült, hogy házassági szerződést is kötöttek. Andy Cohen felvetette a pletykákat, melyek szerint félrelépés miatt ért véget Gage és Appleton kapcsolata. Bár A Fehér Lótusz sztárja eleinte úgy tűnt, kicsit hezitál a válaszadással, végül leszögezte: „nem történt megcsalás”. Arról, hogy a válást követően hogyan zökkent vissza a régi kerékvágásba Gage korábban úgy nyilatkozott, „nagyszerűen”.

„Ez a tanulás, növekedés és változás éve. A folyamatos változásé. Az élet mindig változik. Minden nagyszerű, minden remekül zajlik” – summázta a színész, akinek legújabb, Jake Gyllenhaal főszereplésével készül Road House című filmje március 8-án került az amerikai mozikba.

(Borítókép: Lukas Gage és Chris Appleton. Fotó: Getty Images)