A fitneszguru nagy dobásra készül, amiről hamarosan több részletet is elárul majd.

Schobert Norbi azután vonult vissza a reflektorfényből, hogy másodjára is stroke-ot kapott és kórházi kezelésre szorult. A fitneszguru azóta felesége, Rubint Réka vállalkozását segíti, ám a Borsnak arról beszélt, hogy hamarosan valami újdonsággal ő maga is visszatérhet. 

„Minden reggel hétkor kelek, majd nyolc és kilenc között eddzek. Vagy futok, vagy bokszolok, de rendszeresen teniszezem is. Nagyjából tízkor kezdem a munkát, vagyis szervezem Réka szakmai életét. Tulajdonképpen most neki dolgozom és ez egyáltalán nem esik nehezemre, sőt nagyon büszke vagyok arra, hogy támogathatom őt abban, amiben a legjobb és sok terhet le tudok venni a válláról. Igen, fordult a kocka, tényleg nem zavar”

– magyarázta jelenlegi teendőit az egykori rendőr, aki azt is belengette, hogy rövidesen újra hallani fognak róla az emberek. Schobert elárulta, hogy már tervezi a visszatérését az edzésekhez, még ha nem is a korábban megszokott módon.

Mint mondta, közel negyven éve foglalkozik az egészséges életmóddal és a fogyókúrával, ezért úgy érzi, bőven van még benne lendület és tud újat mutatni ezen a területen.

Van még egy dobásom és hamarosan el is fogom árulni, hogy mire is készülök.

Annyit elárulhatok, hogy hatalmas potenciált látok az online térben és április környékére tervezem a meglepetést. Mert, hogy egyet biztosan nem szeretnék, mégpedig otthon ülni és arra várni, hogy a szeretteim hazaérjenek. Ennél én nyughatatlanabb természet vagyok” – jelentette ki.

(Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Kaszás Tamás/Index)