Az egykori Nagy Ő-nél betelt a pohár, úgy döntött, hogy kirakja az őt támadó emberek arcképeit.

Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő megelégelte a negatív kommenteket és nem fél szembeszállni az őt kritizálókkal. Úgy döntött, hogy első körben kiteszi az őt támadó emberek arcképeit az oldalára. Így mostantól ők is átélhetik, milyen az, ha valakit folyamatosan szapulnak és bántanak.

A modell oldalán akkor sokasodtak meg a rosszindulatú megjegyzések, amikor elkezdett magáról erotikus képeket is megosztani oldalán, azóta ráadásul állítása szerint a újságokban is rendszeresen találkozik olyan cikkekkel, amik hazugságokat terjesztenek róla, sőt hírességek is rendszeresen fogalmaznak meg róla negatív kritikát.

Az okát nem tudom, hogy ez miért lehet, mert én, akit nem kedvelek vagy valakit utálnék is tovább lapozok.

Nem olvasom el, nem nézem meg a műsort, amiben szerepel. Nem azt, hogy otthon ülök és nézem a műsort és vért izzadok a gyűlölettől” – mondta el a modell.

Nem én vagyok nyilván az egyetlen. Hanem a világon az összes, de összes celeb és közszereplő és mindenki kivan ennek téve.

Szerintem nem ártana egy picit fellépni ezek ellen mert nagyon nagy kezd lenni a pofájuk” – fogalmazott Molnár Aniko, majd hozzá tette, hogy szerinte fontos lenne tisztázni a cyber bulling fogalmát, ugyanis a „büntetőtörvénykönyvben lévő büntetőjogi tényállások közül nagyjából 3 sorolható ide”, azaz a „becsületsértés, a rágalmazás és a zaklatás”.

Zséda

Zséda, hazánk egyik legsikeresebb női előadója és Dolhai Attila, a zenés színház állócsillaga most egy nagy duettben és az ahhoz tartozó magával ragadó videóklipben találtak egymásra. A két alkotó Egy Ölelés című daláról Zséda mesélt.

„Hogy most miért pont az Egy ölelés a világgal jelentünk meg, annak több oka is van, de leginkább talán az motivált, hogy úgy érzem, most nagy szükség van valódi, letisztultan szép dolgokra a világban. Ez a dal nekem ilyen. Klasszikus szépségű, nagyívű dallam, fontos mondanivaló, olyan üzenet, ami most nagyon is időszerű” – fogalmazott az énekesnő, aki legutóbb három évvel ezelőtt jelent meg egy hasonló dallal, a Hello című számmal, amiben Kökény Attila volt a társa.

Azért tudok lassan 30 éve a pályán lenni, mert mindig hű voltam önmagamhoz, mindig az önazonosság volt az egyik legfontosabb érték számomra.

Azt gondolom, hogy ideig óráig lehet szerepeket játszani, de hosszútávon csak az tud működni, ami őszinte, belülről táplálkozik, organikusan fejlődik” – árulta el titkát Zséda.

Next Top Model Hungary

Még alig kezdődött el a TV2 új műsora sok lány számára már véget is ért a versenyzés. A Next Top Model Hungary versenyzőinek első feladata az volt, hogy magassarkút a lábukra húzva, nem túl könnyed ruhakölteményben kellett felvonulniuk a szakmai zsűri előtt, egy nem túl sima a terepen, ami kemény kihívás elé állította a lányokat és páran nem is tudták elkerülni a hibát.

A Next Top Model Hungary műsorvezetője, Ördög Nóra azonban azt is elárulta, hogy a legjobban teljesítő versenyző jutalomban részesülhet. Az első adás során a show még épp csak kezdetét vette, a lányok egyikének már most darabokra tört az álma. Könnyes szemekkel búcsúzott a NTMH versenyzője, aki elsőként távozott a showműsorból.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL Sajtóklub)