Margot Robbie – A Barbie című film sztárja legalább heti öt napon keresztül napi öt órát gyakorolt korcsolyával, hogy ő maga vihesse végbe a jégen rögzített jeleneteket a Tonya Harding korcsolyázónő pályafutásáról szóló Én, Tonya című életrajzi drámában. Állítólag porckorongsérvje is lett a túlzott erőltetés miatt.

Will Smith – Az Emancipáció című 2022-es film kedvéért a színész egy kicsit túl messzire ment: láncra verette magát, hogy átérezze a rabszolgaság jelentette kiszolgáltatottságot, az elnyomást. A kellékes azonban egy alkalommal elhagyta a kulcsot, amitől a színész pánikba esett.

Robert Pattinson – Az új Batman-film sztárja sosem volt szégyenlős, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2009-es Lorca és Dali című film forgatásán Dalí szerepében végigcsinált egy valós önkielégítést. A színész később azt mondta, a színlelés nem működött volna.

Jennifer Lopez – Selena Quintanilla Pérez Grammy-díjas mexikói-amerikai származású texasi énekesnőt 1995-ben, nem sokkal a 24. születésnapja előtt meggyilkolták egy szállodában. Tragikus sorsát a Dalok szárnyán című '97-es film dolgozta fel, a főszerepben Jennifer Lopezzel. Ahhoz, hogy minél jobban azonosuljon a néhai énekesnővel, a színésznő annak ágyában aludt. (InStyle)