Az Ázsia Expressz ötödik évada izgalmasan indult a sztárok számára, akiknek nemcsak a kulturális különbségekkel, hanem váratlan eseményekkel is meg kellett küzdeniük.

Ázsia Expressz

Az Ázsia Expressz ötödik évadának indulása már az első napokban izgalmas fordulatokat hozott. A szereplők Manilába érkezésekor váratlan kihívásokkal találták magukat szemben, köztük egy baleset és egy kígyókaland.

Ördög Nóra, a műsorvezető, az első nap eseményeiről számolt be közösségi oldalán és videójában. „Az első napunk akklimatizálódással, értekezletekkel, a kinti stáb megismerésével telt. Hogy minél könnyebben felkapjuk a ritmust, segítségünkre volt a helyiek kedvessége, és egy kevésbé kedves hívatlan vendég is...” – nyilatkozta a műsorvezető. 

Beszámolt arról is, hogy a hétfő reggel egy kígyó meglátogatta a szálloda éttermét, ahol a stáb reggelizett. "Hétfő reggel horrorisztikus élményünk volt, a stábértekezlet után ugyanis egy hatalmas kígyó merészkedett be a szálloda éttermébe. Az állat bemászott az egyik asztal alá, onnan kellett elkapniuk." - mesélte a megtörténteket Ördög Nóra.

Az induló párosok közül Zámbó Krisztián határozottan kijelentette, hogy céljuk a győzelem, és minden erővel azért fognak küzdeni.

Győzni megyünk és győzni is fogunk. Így kell hozzáállni!

– mondta a mulatós zene ikonja. Zsigmond Angéla egy videóban fejezte ki érzéseit a versennyel kapcsolatban, kiemelve az Ázsia Expressz intenzív természetét.

„Nem szégyellem azt a videót, mert azok az én érzéseim voltak, amiket évekig építettem és elveszítettem valamit...” – hangsúlyozta az influenszer.

A verseny további izgalmas párosai, Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv, valamint Jolly és Szuperák Barbara is készen állnak a kihívásokra. Az idei évben a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába a szavazataikkal, így még izgalmasabbá válik a küzdelem.

Ez a fordulatokban gazdag indulás ígéretes előjel lehet az Ázsia Expressz újabb izgalmas és kihívásokkal teli évadára.

 Next Top Model Hungary 

A TV2 reality műsora, a Next Top Model Hungary újabb epizódjában újabb izgalmas fordulatokat hozott. A lányok számára hatalmas meglepetéseket tartogattak: drasztikus átváltozáson mentek keresztül, melyekre még maguk sem voltak felkészülve.

A műsorvezető, Ördög Nóra, elárulta, hogy mivel kell szembenézniük a versenyzőknek, akik először megdöbbentek a hír hallatán. Sokan könnyeikkel küszködtek, amikor rájöttek, hogy a változások valósak és komolyak. A lányoknak új hajkoronát álmodtak meg a fodrászok, ami teljesen új megjelenést biztosított számukra.

Kouyaté Hawa és Baranyi Panna a Mokka műsorában nyíltan beszéltek az átalakulásukról. A hajuk radikális megváltozása komoly hatással volt rájuk, de mindketten elfogadták és pozitívan álltak hozzá az új megjelenésükhöz.

Az NTMH legutóbbi adása egyértelműen izgalmas és megható pillanatokkal teli volt. 

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Kaszás Tamás/Index)