A táncparketten aratott siker után Krausz Gábor és Mikes Anna most az Ázsia Expressz ötödik évadának kihívásaival néz szembe a Fülöp-szigeteken.

Krausz Gábort és Mikes Anna

Az Ázsia Expressz legújabb évadának kezdetével újabb izgalmas kalandok várnak a résztvevőkre és a nézőkre egyaránt. A TV2 hivatalos bejelentése szerint a népszerű reality show a távoli Ázsiába repíti el sztárjait, köztük a Dancing with the Stars tavalyi győzteseit, Krausz Gábort és Mikes Annát. A séf-táncos duó, akik a táncverseny után is egy párt alkotnak, most egy teljesen más területen próbálja ki magát.

A Fülöp-szigetek gyönyörű tájai adnak otthont az Ázsia Expressz ötödik évadának első állomásának, ahol a versenyzőknek meg kell birkózniuk számos fizikai és szellemi kihívással. Krausz és Mikes egy közös Instagram-posztban jelentkeztek be, ahol elárulták:

„Anna és Gábor nekivágott a nagy kalandnak. Oldalukat Admin kezeli a verseny végéig. Drukkoljatok nekik, mert ez lelkileg és fizikailag is kíméletlen lesz.”

Ebben az évadban a párosnak és társaiknak nemcsak az adott feladatokat kell teljesíteniük, hanem meg kell tanulniuk, hogyan alkalmazkodjanak az új környezethez, miközben nincs segítségükre a modern technológia. A verseny szabályai szerint ugyanis minden résztvevőnek le kell mondania a mobiltelefonja használatáról, így valódi emberi kapcsolatokra és a helyi lakosság segítségére hagyatkozhatnak csupán.

A TV2 ígérete szerint az új évad rengeteg meglepetéssel és fordulattal szolgál majd, amelyek nemcsak a résztvevőket, hanem a nézőket is próbára teszik. Krausz Gábor és Mikes Anna részvétele különösen érdekes lesz a közönség számára, hiszen láthatjuk, hogyan veszik az akadályokat nem csak mint versenyzők, hanem mint szerelmespár.

Hegyes Berci és Vágner Fanni

A reflektorfényben álló párkapcsolatok gyakran találkoznak olyan próbatételekkel, amelyek megkérdőjelezik a kapcsolat tartósságát és mélységét. Hegyes Berci és Vágner Fanni, akik a Dancing with the Stars és az Ázsia Expressz műsorokon keresztül váltak ismertté, a közös kihívások során megtanulták, mennyire számíthatnak egymásra.

A sztárpár, akik a tánc és a kalandok világában találtak egymásra, egy rendhagyó estével zárta a múlt évet, amely tele volt küzdelemmel és kihívásokkal. Együtt kellett szembenézniük azzal a feszített tempóval, amely testileg és lelkileg is próbára tette őket. Berci és Fanni megosztották, hogy ezek a nehéz időszakok csak még erősebbé tették a kapcsolatukat. 

Láttuk egymást szenvedni, küzdeni, és tudtuk, hogy csak a másik van ott nekünk segíteni és kitartani mellettünk

– emlékezett vissza Berci.

Az első találkozásuk a Dancing with the Stars forgatásán volt, ahol Fanni fodrászként dolgozott. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és a páros rengeteg kihívással szembesült együtt. Fanni különösen nehezen viselte azokat a napokat az Ázsia Expressz forgatásán, amikor egyedül kellett megállnia a helyét. 

„Amikor realizálódott bennem, hogy egyedül kell stoppolnom, teljesen elöntött az az érzés, hogy úristen: el vagyok veszve!” – osztotta meg Fanni a tapasztalatait.

A sztárpár a versenyek és a munkájuk által okozott feszített tempó után úgy döntött, hogy lassítanak egy kicsit, és közösen töltik a minőségi időt, de nem a szokásos módon. Egy szokatlan helyszínt választottak a közös kikapcsolódásra, ami lehetőséget adott nekik, hogy feltöltődjenek, és elgondolkodjanak a jövőjükön.

A múlt évi próbatételek és a versenyek után rájöttek, hogy mennyire fontos a közös idő és a harmónia a kapcsolatban. Most, két év együttlét után, a sztárpár boldog abban a helyzetben, amiben élnek. 

Igazából most úgy vagyunk egymással és a közös kis életünkkel, hogy nagyon csípjük azt, amiben most, jelenleg vagyunk

– mondta Berci. Az előretekintés mellett fontos számukra, hogy támogassák egymást karrierjükben és élvezzék a közös pillanatokat.

(Borítókép: Mikes Anna és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)