Még lényegében el sem kezdődött a műsor, amikor már meg is történt az első balszerencsés esemény, karambolozott a versenyzőket és a házigazdát szállító kisbusz.

Ördög Nóra

„Hát akkor vágjunk bele idén is... Megérkeztünk a Fülöp-szigetekre az Ázsia Expressz csapatával” – kezdte Ördög Nóra az Ázsia Expressz műsorvezetője Instagram-bejegyzését, amiben számos kulisszatitkot árult el a műsorral kapcsolatban. 

Az idei Ázsia Expressz azonban nem indult zökkenőmentesen, ugyanis kiderült, hogy baleset történt velük az odaúton.

Még a szállodáig sem jutottunk el, de máris kisebb baleset érte a mikrobuszunkat

– olvasható Ördög Nóra bejegyzésében.

Mint kiderült a csapatot szállító kisbusz a versenyhelyszínre érkezésük első napján ütközött össze egy másik járművel.

Tombor Zoltán

A Next Top Model Hungary legszigorúbb zsűrije elárulta, hogy azt a karaktert játssza a műsorban, mint a való életben is és mindig őszintének tartotta magát, így, ha el kell mondania valakiről, milyen az alkata vagy a kinézete, nem tartja magában a véleményét és kimondja azt, amit elsőre gondol.

A fotóművész rengeteg világsztárral dolgozott korábban, így a Next Top Model Hungary előző részében igazán testhez álló feladat volt a számára, hogy értékelje a versenyzőket, hiszen a lányokat profi fodrászok vették kezelésbe, új hajkoronát kaptak, ezt követően egy fotózás várt rájuk, hogy bebizonyítsák, képesek megfelelni a kamerák kereszttüzében.

Ezután Tombor Zoltán elárulta, hogy ő hogyan élte meg a TV2 reality műsorában való szereplést és azt is, hogy a lányok között van-e olyan, aki Magyarország következő topmodellje lehet.

Házasság első látásra

Egy hete kezdődött meg 12 vállalkozó kedvű szingli nagy kalandja a Házasság első látásra című műsorban. A párosok már túl vannak a házasságon és elkezdhették megismerni egymást, ugyanis jelenleg a nászútjukat töltik.

Vannak, akik között egyértelműen működik a kémia, azonban egy-két párosnak nagyon nem jött be a számítása, hiába szakemberek választották ki őket egymásnak.

„Az én forgatókönyvem szerint egy kicsit nehezebb úton indulunk el, mert sajnos Petrával részemről nincs meg a kémia.

Petra sajnos nem a zsánerem. Vannak olyan dolgok, belső tulajdonságok, amit pozitívan ki tudnék emelni, de van számtalan olyan dolog is, ami számomra most még idegesítő

– vallotta be Dávid, de nem ő az egyettlen, aki nincs megelégedve teljesen párjával.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Németh Kata/Index)