Bodrogi Gyula csak nagyon ritkán mutatja meg az élettársát a nagyérdeműnek, nemrég azonban kivételt tett. A közel 50 éve boldog páros címlapon mosolyog vissza az olvasókra.

Bodrogi Gyula kétszer volt házas, először Törőcsik Mari színésznővel 1956 és '64 között, majd Voith Ágival, akitől két gyereke született, végül 1976-ban ismerkedett meg az akkor manökenként dolgozó Vass Angélával. A viszonyuk egy fröccs melletti beszélgetéssel kezdődött a Fészek Klubban, majd egy forró éjszakával folytatódott az Olimpia szállóban, legközelebb pedig a Gyulai Várjátékokon találkoztak, miután a színész felhívta őt. A kapcsolatuk két évvel később, 1978-ban fordult komolyra, azóta is együtt vannak.

Bár egykor egy ország ismerte Vass Angéla arcát, ma már nagyon keveset látni őt, a színészlegenda ugyanis csak ritkán mutatja meg szerelmét a nyilvánosságnak. Mint azt Bodrogi korábban a story magazinnak elmondta, sokat köszönhet az élettársának, de igazából minden nőnek, aki eddig az élete része volt. Korábban például kifejtette, hogy Törőcsik Marinak köszönheti, hogy fiatalon megismerték, Voith Áginak a gyerekeikért hálás, Angélának pedig azért, hogy még életben van.

Angéla épp itt van mellettem, súgja nekem nevetve, hogy főleg neki köszönhetek sokat

– mondta egy 2022-es interjú közben a 89 éves színész, akinek ezúttal a felesége is feltűnt a story Sztárséf című különszámának hasábjain. Az alábbi címlap jobb felső sarkában láthatunk róluk friss fotót.

Vass Angéla az eddigieknél részletesebben beavatta az olvasókat a Bodrogival való kapcsolatának részleteibe, többek között, hogy mennyire szeretnek együtt főzni. Habár a munka oroszlánrészét Vass végzi, kuktaként Bodrogi is szívesen vállal szerepet a konyhában.

„Itthon én főzök. Ez az én terepem. Gyuszikám, az én drága Napsugaram legfeljebb felvágja a húst. [...] Én nagyon gyors ember vagyok. Pucolom, aprítom, dobom. Gyuszika meg úgy elvan magának. Tesz-vesz, a bicskáját élesíti, öt edény elöl, hat megy vissza a helyére. Én ezalatt kigondolom, hogy mit és hogyan, és már teszem is fel. Mire ő kettőt fordul, én már el is mosogattam” – mesélte az egykori manöken, akinek a főztjéért Törőcsik Mari és Garas Dezső is odáig volt.

(Borítókép: Bodrogi Gyula. Fotó: Kovács Attila/MTI)