Húsvétvasárnapi rendkívüli Instahíradónkban megmutatjuk, hogyan ünneplik Jézus feltámadását a hazai celebek!
  • Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa egy saját rajzát osztotta meg az Instagramon. A kép a keresztre feszített Jézust ábrázolja. Az énekesnő egy mély, elgondolkodtató üzenetet is írt az alkotása mellé.
  • Pély Barnabás, Soma egykori zsűritársa egy kollázzsal kívánt áldott húsvéti ünnepeket a követőinek. Az összeszerkesztett képen ő és a barátnője, Évi szerepel, akivel 2019 óta alkot egy párt és aki egyben a menedzsere is. A másik fotón egy ünnepi teríték látható, természetesen kaláccsal, sonkával, tojással és zöldségekkel.
  • Megyeri Csilla rendhagyó módon ünnepli a húsvétot. Az influenszer ismert az extrém hobbiválasztásáról, a boksz után az autóversenyzés lett a dilije. A legújabb posztjából kiderül, hogy a Húsvétvasárnapot is a pályán tölti.
  • Kajdi Csaba hazautazott az ünnepekre Franciaországba. A hétvége első felét a 24 óráig elérhető Instagram-történetei szerint még Londonban töltötte, majd a Csalagúton át utazott Franciaországba. Az utolsó felvételt már az otthonából rögzítette, egy pohár bor társaságában Párizsban. A korlátozott ideig elérhető sztorit ide kattintva tekintheti meg!
  • Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella húsvéti kirándulásra indult a II. kerületi Árpád-kilátóhoz. Anya és lánya a kiskutyájukat, Mimit is magukkal vitték. 

A naptárdíva korábban a húsvéti asztaldíszeit is megmutatta, amelyeket az otthonában helyezett el.

  • Till Attila maga sütött kalácsot, amelyet számos más finomság mellett tálalt fel családjának a téli kertben. A fotók tanúsága szerint a kutyájuk is élvezi a napot.
  • Tóth Gabi először tegnap posztolt az új konyhájából arról örvendezve, hogy végre álmai helyiségében festhet tojásokat a kislányával, Hannarózával. 

Ma már sokkal vallásosabb hangulatba került: az Insta-oldalán egy illusztráció tűnt fel Jézus sírhelyéről, amely mellé a következő szöveget írta:

Valóban feltámadt!

(Borítókép: Tóth Gabi és Spitzer Gyöngyi. Fotó: Papajcsik Péter/Index/Velvet)