Visszajár a Földre Zámbó Jimmy a halottlátó rajongó, Kiss Kató szerint. A médium állítja, hogy az énekest annak idején elátkozták, ám egy nap visszatér majd az életbe.

Személyesen nem ismerte, de óriási rajongója volt Zámbó Jimmynek, még a temetésére is elment Kiss Kató halottlátó, az RTL Fókusznak adott interjút nemrég. Állítása szerint a legendás énekes a halála óta vissza-visszajár a Földre, hogy a szeretteivel, a fia mellett legyen. Ezen kívül a tragédia helyszínét is gyakran látogatja.

„Jimmy-vel azért történt ez az egész tragédia, mert neki már voltak igencsak olyanok, akiknek szúrta a szemét. A személye, a munkássága, a sikere, a királysága, a birodalma, és tulajdonképpen – ki merem mondani, – hogy el lett átkozva” – jelentette ki a médium, aki szerint a Király szelleme elismerésként éli meg, hogy a mai napig foglalkozik vele a média, illetve az RTL róla készült szériájával is elégedett. Mégis, Kiss Kató szerint Zámbó lelke nem lép tovább, helyette újjászületik.

A lelke nem boldogult meg, a megbékéléssel most már egy szinten van, és főként azért, mert most már készül arra, hogy leszülethessen újra a földi létbe. Gyermekei közül, ahol legelőször fog a gyermekáldás beköszönteni, ott fog Jimmy visszatérni. Öt éven belül ez mindenképpen teljesül. (…) Megérzésem szerint én arra szavazok, hogy fiú gyermek képében jön majd vissza. (…) Csak akkor kapja meg a leszületés jogát, ha minden haragot felülír, és minden neheztelést kiír magából egy lélek, mivel Jimmy leszületni készül, így egyeneságban ott van, hogy megbocsátott mindenkinek, de voltak olyanok, akikre neheztelt” – magyarázta az interjúban a halottlátó.

(Borítókép: Zámbó Jimmy. Fotó: Wikimedia)