A Dolly Parton közreműködésével készült Jolene egyértelműen Jay-Z félrelépéséről szól.

Március 29-én jelent meg Beyoncé új albuma a Cowboy Carter.

A popkirálynű rajongóinak meglepetésére az albumon olyan számok is találhatóak, amik Jay-Z egykori viszonyára utalnak.

Az egyik dal, a Jolene, különösen egyértelmű. A Szám Dolly Parton 1973-as dalára épül, így nem csoda, hogy a legendás énekesnő is feltűnik Beyoncé ezen számában.

Ez az album több mint öt éve készült. Évekkel ezelőtti tapasztalatokból született, amikor nem éreztem magam szívesen látottnak... és egyértelmű volt, hogy nem vagyok az

– írta Beyoncé az albuma beharangozójában.

A megcsalás még 2014-be került be a hírekbe, amikor egy biztonsági kamera felvételei rögzítették, ahogy Beyoncé húga, Solange egy liftben támadt rá Jay-Z-re, aki nem sokkal később bevallotta, hogy megcsalta Beyoncét.

A legnehezebb dolog az, amikor valaki arcán fájdalmat látsz, amit te okoztál, és aztán egyedül kell megbirkóznod vele.

Túl kell élned. Ezért túlélési üzemmódba kapcsolsz, és amikor túlélési üzemmódba kapcsolsz, mi történik? Kikapcsolsz minden érzelmet” – nyilatkozta akkor a rapper, akinek hűtlenségének körülményeit még a mai napig homály fedi, de a pletykák szerint Rita Ora csábította el.

A Sassy szerint Beyoncé szeretné arra felhívni rajongói figyelmét, hogy még a látszólag tökéletes kapcsolatokban is lehetnek nehézségek, és hogy a küzdelem és az őszinte kommunikáció elengedhetetlen a kapcsolatok fenntartásához és fejlődéséhez.

(Sassy)

(Borítókép: Beyoncé. Fotó: GettyImages)