Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Hajdú Péter elég sok botrányba keveredett köszönhetően a Varga Judittal készített interjújának, amit már egymillióan láttak a YouTube-on. Először azzal támadták a műsorvezetőt, hogy előre megbeszélte a kérdéseket az egykori miniszterrel, amiről fényképes bizonyítékot is közzé tettek, Hajdú Péter azonban tagadta a vádakat.
  • Ma pedig Hajdú Péter Potyondi Edinába állt bele, miután a humorista durván kikezdte a Varga Judittal készített interjú miatt. „Első dolgom lesz, hogy kinevezem a fél családomat állami cégek felügyelőbizottságába. A második, hogy Hajdú Pétert bíróság elé állítom alakoskodásért, alkalmatlanságért, az újságírói hivatás megtaposásáért és propagandáért” – fejtette ki Facebook-bejegyzésében a Potyondi. „Edina, a kettős mérce nagyon nem menő, mert, tudod, odakint most szörnyek járnak, diktafonnal és nadrágszíjjal” – üzente neki Hajdú Péter.
  • Molnár Anikó megadta a módját a húsvéti ünneplésnek, nyuszi jelmezben jelentkezett be Instagram-oldalán követői nagy örömére.
  • Rubint Réka is nyuszilánynak öltözött és Schobert Norberttel jelentkezett be Kuba legismertebb tengerparti üdülőhelyéről, a Varadero-félszigetről. „Kellemes húsvéti ünnepet kívánunk Nektek!” – üzenték követőiknek.
  • Nem mindenkit hatnak meg ennyire a közélet események és a húsvéti ünnep, ugyanis ByeAlex furcsa videót tett közzé 24 óráig elérhető Instagram-történetében. „Boldog karácsonyt!” – írta a kezdő parkourost bemutató videójához.
  • Victoria Beckham is a nyuszjelmezre szavazott, de nem állt meg egy fehérneműs fotó után.
  • Egy friss videófelvétel tanúsága szerint luxus körülmények között ünnepel a Beckham-család. Victoria Beckham osztotta meg az Instagram-oldalán, ahogy 29 éves menyével, Nicola Peltzcel nyuszi jelmezben táncolnak egy Spice Girls dalra.

(Borítókép: Victoria Beckham és Nicola Peltz. Fotó: GettyImages)