Hírösszefoglalónkban még: Horváth Tamás és felesége a gyerekvállalásról vallott, jön a Sztárban Sztár All Star.

Sztárban Sztár

Fischer Gábor több bejelentést is tett a SorozatWiki podcastjében. Elárulta, hogy mikor lesz látható az új műsorvezetőkkel érkező Zsákbamacska 2. évada és a sok év után visszatérő reality, A kísértés. Ezen kívül leleplezte, hogy ősszel érkezik a Sztárban Sztár All Star, amelyben a jubileumi 10. évadra az előző évadok legjobbjai térnek vissza a színpadra. 

Horváth Tamás

Az énekes ritkán ad közös interjút a feleségével, Andikával, ám ezúttal a Palikék Világa by Manna című műsorban kivételt tettek és meséltek többek között a gyerekvállalásról is. A hét évvel fiatalabb asszonynak mikor összejöttek már született egy fia korábbi párjától, akit Horváth természetesen fiaként szeret. A közös gyerekvállalásról a következőket mondta az énekes:

Nem érzem, hogy valami még hiányzik az életemből, hiszen kerek az egész.

„Eddig még nem jött el ez a pont... Jelenleg egyikünkben sincs ez meg, de ha véletlenül úgy hozná az élet, biztos, hogy megtartanánk” – vette át a szót az énekestől a felesége.

Balogh Levente

A Cápák között című műsorban egy ország ismerte meg Balogh Leventét, a Szentkirályi alapító-tulajdonosát. Balogh az RTL-nek most azokra a dolgokra reagált, amikre a legtöbbet keresnek rá vele kapcsolatban. Az üzletember ritkán beszélt a családjáról, de ezúttal több ízben is említést tett magánéletéről. Többek között elárulta, hogy már kétszer volt házas. Első feleségét 1996-ban vezette oltár elé. Ebből a kapcsolatból három lánya született: Szimóna 29, Tiffany 26, Szofi pedig 16 éves. 2016-ban újraházasodott és elvette Brigittát, akitől egy gyermeke született. Róluk csak nagyon ritkán beszél, ám ezúttal kivételt tett és elárulta, hogy kisfiáról nevezte el egyik új márkáját.

„A második házasságomból van egy két és fél éves kisfiam, Balogh Levente Noa. Egyébként az új kávémárkám, a Lenoa coffe az ő nevét kapta.

Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M lefújta az idei évre tervezett gigaesküvőt – számolt be a Blikk. A rapper a bulvárlapnak azt is elárulta, hogy miért fújták le a lakodalommal egybekötött mulatságot. 

„Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket. Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg” – mondta a hamarosan négy gyermekkel büszkélkedhető édesapa.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Papajcsik Péter/Index)