Rebel Wilson 35 éves korában veszítette el az ártatlanságát. Nemrég elmondta, hogy azok előtt szeretne pozitív példa lenni, akik nem szeretnének sietni, ám mégis úgy érzik, hogy a társadalmi elvárások miatt nyomás van rajtuk. A színésznő azt is elárulta, ki volt az első férfi az életében.

Rebel Wilson jelenleg Ramona Agruma divattervező jegyese. A színésznő 2022-ben tette hivatalossá a kapcsolatát, egyben felvállalva, hogy a nőkhöz vonzódik. Az eljegyzésre a következő évben, 2023-ban került sor.

A végzős év című film sztárja úgy fogalmazott korábban, hogy bár sokáig azt hitte, egy Disney-hercegre van szüksége, kiderült, hogy egész idáig egy hercegnőre várt. Ettől függetlenül férfival veszítette el az ártatlanságát 35 éves korában. Egy, a People-nek adott interjúban egyszer úgy nyilatkozott: a példájával pozitív üzenetet szeretne küldeni a fiataloknak arról, hogy nem mindenkinek kell tinédzserként elveszítenie a szüzességét.

„Az emberek várhatnak, amíg késznek nem érzik rá önmagukat vagy amíg érettebbek nem lesznek. Úgy vélem, ez egy igazán pozitív üzenet. Nyilván nem kell a harmincas évekig várni, mint ahogyan én tettem, de nem szabad nyomást érezned emiatt fiatalon. [...] Én egy alkalommal, hogy elkerüljem a kérdezősködést, azt hiszem azt mondtam a legjobb barátomnak, hogy 23 évesen megtettem, csak hogy túl legyek rajta. Egyébként pedig mindig otthagytam a beszélgetéseket, ha erről volt szó és olyanokat mondtak, hogy például 24 évesen mennyire el van késve az ember. Én meg itt ülök és azon gondolkodom, hogy én 35 voltam. Mi a fene? Én leszek a legnagyobb lúzer...” – fogalmazott korábban a jelenleg 44 éves Rebel Wilson, aki az április 2-án megjelent Rebel Rising című memoárjában név szerint felfedte, hogy melyik ismert férfival bújt először ágyba. A fejezet a Late Boomer címet kapta, benne pedig kiderült, hogy

ez a férfi nem más volt, mint a jelenleg 38 esztendős humorista, Mickey Gooch Jr.

„Micks, tudom, ez talán új lesz neked, ha olvasod, de veled veszítettem el az ártatlanságomat” – írja könyvében Wilson. A színésznő a sorok között azt is bevallja, hogy felnőttfilmeket nézett, hogy felkészüljön a nagy alkalomra.

(LADBible)

(Borítókép: Rebel Wilson. Fotó: Getty Images)