Hírösszefoglalónkban még: Széphalmi Juliska zokogott, amikor először látta a lábát kötés a műtét után, szakított a TV2 híradósa.

Széphalmi Juliska

A táncművész hosszú és kemény küzdelemmel járó rehabilitáción van túl. Széphalmi közel fél évvel ezelőtt, novemberben sérült le olyan súlyosan, hogy meg kellett műteni a térdét. Az operáció után eleinte az ágyból sem tudott kikelni, majd sokáig mankóval járt, míg mostanra – hála a gyógytornának – már egyre inkább visszatér a régi kerékvágásba. A maratonfutó a Fókusznak beszélt róla, hogy milyen traumatikus volt először kötés nélkül látnia a lábát a műtét után.

„Amikor először láttam, hogy néz ki kötés nélkül, zokogtam az ágyon fekve, s nagyon szomorú voltam. Körülbelül fél óra kellett, hogy magamhoz térjek, miközben ott feküdtem egyedül. De olyan szempontból nem estem kétségbe hogy pontosan tudtam, mi következik most” – mondta el Széphalmi Juliska, aki lelkileg is megsínylette a sérülését. 

„Ágyhoz vagy kötve, fájdalmaid vannak, nem tudod használni, eleinte még a vécére is nehéz kimenni. Emlékszem, az első napokban az, hogy elkészítsem a kávémat és a reggelimet, egy órába került” – idézte fel az emlékeit a profi táncos.

Vitányi Judit

A TV2 híradósa, Vitányi Judit nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis nemrég szakított a vőlegényével, Péterrel, akivel már hat éve alkottak egy párt. A férfi 2021-ben kérte meg a Tények csinos műsorvezetőjének a kezét, ám nemrég véget ért a kapcsolatuk. A TV2 sztárja a Borsnak megerősítette a szakítást, ám nem kívánt részletesen mesélni róla.

Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom

– mondta a lapnak Vitányi.

Soma Mamagésa

Az énekes-előadóművész és férje, Gyuri már több mint 30 éve vannak együtt jóban-rosszban. Két gyermekük született, de a házasságuk és kapcsolatuk nem volt mindig felhőtlen. Soma fiatalabb korában falta a férfiakat, ami férjének természetesen rosszul esett, ám amikor a férfi is félrelépett és megtapasztalta a másik oldalt, felhagyott hódító szenvedélyével. 

„Azzal, hogy hűtlen voltam hozzá, bántottam, fájt neki. De egy idő után, hála a jóistennek, volt egy fordulópont az életünkben. Szerelmes lett, amibe én pusztultam majdnem bele, annyira fájt. Mégis azt mondom, hála a jóistennek, mert

végül a férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat”

– mondta a Best magazinnak Soma Mamagésa. 

 „Én voltam hűtlen a férjemhez, aztán ő hozzám, majd én voltam az, aki aztán két év után azt mondta, annyira szeretlek, hogy elengedlek”

Az ekkor 57 éves sztár szenvedett, de azt kívánta, a férje legyen boldog, ha menni akar, legyen a másik nővel. Gyuri végül nem ment el, hanem megmentették Somával a kapcsolatukat és azóta is boldogok együtt.

(Borítókép: Soma Mamagésa. Fotó: Nándorfi Máté/MTI)