Nehéz napokon van túl Kis Grófo, akinek nem csak az édesapjának síremlékét rongálták meg, de testvérének, Gyéminek otthonába is megpróbáltak betörni.

Kis Grófo tegnap osztotta meg közösségi oldalán, hogy egy családtagja értesítette arról, hogy édesapjának, Kozák Lászlónak a sírját megrongálták. A zenész azonnal Szolnokra utazott, hogy a saját szemével nézze meg, mit tettek édesapja síremlékével, de nem számított arra, hogy annyira lesújtó lesz majd a látvány, mint ami a temetőben várt rá.

Édesapám sírhelyét felfeszítették, vélhetően értéktárgyak után kutatva.

Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek kerültek felszakításra, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik, kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt” – jelentette ki bejegyzésében a zenész.

Kis Grófo öccse, Gyémi nem azonban nem akarja csak a rendőrségre bízni az ügyet.

2.000.000 Ft nyomra vezetői díj annak, aki elhozza nekem vagy elmondja, ki volt aki apám sírját fel törte

– írta ki dühödt posztját Gyémi, ami már eredményre is vezetett, ugyanis vasárnap reggelre kapott egy hangüzenetet, aminek feladója állítólag tudja ki volt a tettes.

A hangüzenetről beszámoló bejegyzésből az is kiderül, hogy nem csak édesapjuk síremlékének megrongálása volt az egyetlen kár, amit a családnak okoztak, ugyanis Kozák István, vagyis Gyémi azt állítja, hogy nemrég hozzá is be akartak törni.

(Borítókép: Kis Grófo. Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index)