Szoboszlai Dominik exkluzív interjút adott a Spíler TV stábjának Liverpoolban.

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik, a tehetséges focista, akit a világ legnevesebb újságírói is körüludvarolnak, most egy exkluzív interjút adott a Spíler TV stábjának, amely különleges helyszínen, Liverpoolban került megrendezésre.

Ez az esemény kivételes lehetőség volt, hiszen Szoboszlai olyan helyekre is elvitte a stábot, amelyekre eddig még senki sem léphetett be. Baumstark Tibor, a Spíler TV híres kommentátora, személyesen látogatott el a focistához, így testközelből élvezhette a Liverpool-Scheffield mérkőzés hangulatát. Tibor izgalommal teli utazásról számolt be, külön kiemelve, hogy milyen rendkívüli élmény volt számára a stadionban átélni a meccs atmoszféráját.

A beszélgetés során Szoboszlai Dominik új oldaláról is megnyilatkozott, ígéretet téve arra, hogy hamarosan többet is megtudhatunk róla. A világszerte elismert focista nyilatkozatai mindig nagy érdeklődést váltanak ki, így mindenki izgatottan várja, milyen titkokat oszt meg most a Spíler TV közönségével.

L.L. Junior

Az ismert magyar énekes, hivatalosan is bejelentette, hogy párjával, Dárdai Blankával együtt csatlakozik az Ázsia Expressz televíziós műsor kalandjaihoz, ezzel véget vetve minden korábbi spekulációnak és találgatásnak e témában. Az énekes, született Lesi László, karrierje során számos emlékezetes pillanatot élt meg, amelyek mind a zenei pályáját, mind magánéletét jelentősen befolyásolták. Már gyermekként is közel állt hozzá a zene, és a színpad. Az MTV megjelenése óta fokozottan érdeklődik az amerikai zenei élet iránt, ami inspirálta a Feketevonat együttes alapítását is.

L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka a műsorban való részvétellel új kalandba vágnak bele, amely nem csak új kihívások elé állítja őket, hanem lehetőséget is nyújt arra, hogy még szorosabbra fűzzék kapcsolatukat. Az énekes megjegyezte, hogy ebben a gyorsan változó világban számos lehetőség kínálkozik új dolgok megteremtésére, így optimistán tekintenek a jövőbe és úgy érzik, készen állnak az Ázsia Expressz által kínált próbatételekre. 

Next Top Model Hungary

A Next Top Model Hungary versenyzői még mindig a hatás alatt vannak annak a fotózásnak, amely a bullying témájára összpontosított, rávilágítva arra, hogy a verbális bántalmazás milyen súlyos sebeket okozhat. A verseny két résztvevője, Mészáros Lili és Móritz Anastasia, saját tapasztalataik megosztásával adtak betekintést abba, mennyire nehéz volt számukra a fotózás, ahol saját életükből vett, fájdalmas szavakat írtak a testükre. 

A fotózás során majdnem minden résztvevő sírva fakadt. Különösen Móritz Anastasia tapasztalta meg a fotózás nehézségét, mivel neki is olyan szavakat kellett magára írnia, amelyekkel családtagjai megbántották. Az ebből fakadó belső kérdések, valamint Anastasia pánikbetegsége miatt a fotózás különösen megviselte, ami a könnyeivel teli fotóján is tükröződik. 

A fotózás alkalmával Tomán Szabina kulcsszerepet töltött be, azzal a céllal, hogy segítse a résztvevőket modelleket abban, hogy a testükre írt, fájdalmas jelzők teljes súlyát átadhassák a képeken keresztül. Ördög Nóra, a műsor házigazdája, már előzetesen felkészítette a résztvevőket arra, hogy a fotózás során személyes és érzelmi kihívásokkal kell majd szembenézniük, mivel a feladat lényege az volt, hogy a versenyzők a saját életük legfájdalmasabb emlékeit hívják elő és szemléltessék azokat a fotókon. 

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Getty Images)