Tom Cruise keményen szembeszállt a tréfás támadójával, aki egy film premierjén poénjával gúnyt űzött belőle.

Nem minden nap történik meg, hogy egy A-listás sztár, mint Tom Cruise, jeges vízzel találja szembe magát egy film premierjén, de a Világok harca londoni bemutatóján pontosan ez történt. 

Miközben színész a média képviselőivel beszélgetett, egy ál-riporter úgy döntött, hogy ideje lenne megtréfálni a híres színészt. Tom Cruise odalépett hozzá, hogy válaszoljon a kérdésére, amikor a riporter hirtelen nyakon öntötte. 

Tom Cruise első reakciója zavart volt. Nem hagyta szó nélkül a dolgot, azonnal konfrontálódott az illetővel:

Miért csináltad ezt? 

– kérdezte, miközben megpróbálta megérteni, hogy mi történt pontosan. A tréfamester láthatóan zavarba jött, próbált bocsánatot kérni, de Tom Cruise nem vette be. „Mi ebben a vicces?” – firtatta tovább, jelezve, hogy ő egyáltalán nem találja humorosnak a helyzetet.

A színész ekkor már igencsak komolyan vette a dolgot, és tovább faggatta a fickót, hogy szeret-e gonosz dolgokat művelni másokkal. Miután egy törülközővel letörölte az arcát, Tom Cruise nem engedte, hogy a tréfamester egyszerűen távozzon a helyszínről.

Ne, ne, ne fuss el. Ez hihetetlenül bunkóság

– mondta, hangsúlyozva, hogy ő jóhiszeműen állt a riporter rendelkezésére, aki viszont ezt kihasználva „valami nagyon meghökkentő dolgot művelt”.

A történtek után a Channel 4 televíziós csatorna bocsánatot kért a színésztől, állításuk szerint a történteket csak „könnyed tréfának” szánták. „Inkább könnyednek szántuk a mutatványt, mint rosszindulatúnak, és bocsánatot kérünk Cruise úrtól az esetlegesen okozott kellemetlenségért” – állt a csatorna közleményében.

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: Getty Images)