Az Álommeló műsor körül kialakult viták után Keserű Balázs, a tavalyi győztes, nyilvánosságra hozta álláspontját, tisztázva a helyzetet Balogh Levente vállalkozása körül.

A viták középpontjában álló Álommeló RTL műsor kapcsán Keserű Balázs, a tavalyi szezon győztese, állást foglalt azokkal az állításokkal szemben, amelyek szerint Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa és a műsor házigazdája, félrevezette a közönséget. A kérdések először a Média1-nél merültek fel, így az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályához fordultak válaszért, akik végül Keserű Balázshoz irányították őket

Keserű Balázs tisztázta a helyzetet egy nyilvános nyilatkozatban: 

„A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól.

A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. 

De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni.”

Ez a kijelentés világossá tette, hogy bár az Opten céginformációs rendszerben végzett vizsgálat nem talált megfelelő vállalkozást, a félreértés oka a szerződési időszakok és a hivatalos bejelentések ütemezése közötti különbség lehet. Keserű Balázs nyilatkozata alapján tehát a "balhé" mögötti igazság egyszerű kommunikációs és adminisztratív tévedések sorozata lehet, nem pedig szándékos félrevezetés vagy hazugság.

(Blikk)

(Borítókép: Balogh Levente és Keserű Balázs. Fotó: Index/Szollár Zsófi)