Gelencsér Timi, a TV2 Mokka reggeli műsorának vendégeként, megosztotta élményeit a Franciaországban töltött síelős vakációról, amelyet sikeres egyetemi vizsgái után ünnepelt.

Gelencsér Timi

Gelencsér Timi a tévé képernyőin keresztül is sugárzó jókedvvel mesélt a TV2 Mokka reggeli műsorában arról, hogyan töltötte a téli szünetet, ünnepelve egyetemi sikereit. A népszerű műsorvezető, Orosz Barbara kérdezősködésére Timi elárulta, hogy Franciaország hófödte lejtőin szeli a havat, méghozzá nem is akárhogyan: sikeres félévét snowboardozással koronázta meg.

Az utolsó jegyemet egy hütte buliban kaptam meg! 

– mondja Timi, aki a Snowattack Fesztiválon vett részt, egy olyan eseményen, ahol a napközbeni sporttevékenységet esti mulatságok követik.

Ez a téli zenei fesztivál egyben sport és szórakozás egyedülálló kombinációja, ahol Timi és társai nappal a sípályákon csúsztak, majd délutántól a hütte bulik pezsdítő hangulatában lazíthattak.

Nagyon sokat síeltünk, 150 kilométert csúsztunk a pár nap alatt

– osztotta meg büszkén Gelencsér Timi, kiemelve, hogy a fesztivál alatt nem csak a lejtőkön, hanem a táncparketten is aktívak voltak. A hóborította hegyek közötti DJ-szettjeiről és a jó hangulatról is szót ejtett, amely a magyarok nagy létszámú részvételével különleges közösségi élménnyé varázsolta az eseményt.

„Az éjszakába nyúló bulik után reggel felkelsz, és csak csodálkozol, hogy bírtad” – mesélte Timi, aki hozzátette, hogy a fesztivál kemény próbatétel a résztvevők számára, de ő maga nem a nagy bulizós típus, egy-két forralt bor már elegendő neki a jó hangulathoz.

Timi a párjával és nővérével utazott ki az eseményre, így a sikeres félév zárása valóban emlékezetes és különleges eseménnyé vált számára. Az interjúból kiderült, hogy Gelencsér Timi nem csak az iskolapadban, hanem a síelésben is kitűnő teljesítményt nyújt. 

Zsákbamacska

A TV2 bejelentette, hogy a nézők kedvence, a Zsákbamacska vetélkedő új évadával tér vissza a képernyőre 2024-ben. A műsor egy friss és izgalmas fordulattal érkezik: nem egy, hanem két műsorvezetői páros fogja garantálni a felhőtlen szórakozást. Szente Vajk, a Jászai Mari-díjas rendező, író, filmproducer, és T. Danny, az ismert énekes, rapper, dalszerző, valamint Marics Peti énekes, dalszerző és zenésztársa, az Ázsia Expreszben is megismert Pető Brúnó vállalkozik arra, hogy vezesse az új évadot.

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport és a Planet TV vezérigazgatója sajtóközleményben számolt be nagy örömmel az új évadról:

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Szente Vajk, T. Danny, Marics Peti és Pető Brúnó fogják vezetni a Zsákbamacska tavaszi évadát a TV2-n. Biztosak vagyunk abban, hogy ezek a rendkívül tehetséges emberek új szintre emelik a műsort, és általuk a magyar televíziónézők fiatalabb generációját is elérjük majd.”

A Zsákbamacska játékszabályai a korábbiakhoz hűek maradnak, ahol a műsorvezetők és a játékosok közötti alkuk döntik el, hogy ki milyen nyereményekkel távozik. A játékosok jelmezekben történő megjelenése továbbra is garantálja a jókedvű hangulatot és számos nevetésre okot adó pillanatot. Az új műsorvezetői párosok mellett Kárpáti Rebeka és Stana Alexandra is csatlakozik a csapathoz, hogy segítsék a játékmenet zökkenőmentes lebonyolítását.

A Zsákbamacska új évadának startja így nem csupán a játék izgalmát, hanem a műsorvezetők egyedi karakterét és humorát is a nézők otthonaiba hozza, ígérve ezzel együtt egy kihagyhatatlan televíziós élményt minden korosztály számára.

Next Top Model Hungary

A harc folytatódik, a Next Top Model Hungary versenyzői egymás ellen fordulnak, majd visszapártolnak. Viszont nem csak ezekkel a nehézségekkel kell megküzdeniük.

A Next Top Model Hungary versenye több, mint egy szokásos tehetségkutató; egy olyan utazás, ahol a résztvevők nem csupán a modellkedés világában kell, hogy megállják a helyüket, hanem személyes démonaikkal is szembe kell nézniük. A verseny alatt feltáruló konfliktusok és rivalizálások mögött mélyebben fekvő okok húzódnak, amelyek gyakran gyermekkori traumákra vezethetők vissza.

A lányok közötti civakodások és szövetségkötések dinamikája mögött olyan súlyos élettörténetek bújnak meg, mint amilyet az egyik versenyző, Kitti is megosztott. Az ő esete különösen megrázó: várandóssága alatt a COVID-19 vírussal fertőződött meg. Az akkor még terhes versenyző egyik éjjel fájó derékkal és vérben úszva ébredt, ami minden kismama rémálmát jelenti.

Ezek a mélyen személyes történetek rávilágítanak arra, hogy a Next Top Model Hungary versenyzői nem csupán a kamerák előtt próbálják a legjobbat nyújtani, hanem belső harcaikat is megvívják, miközben a közönség előtt állnak. Szakértők szerint a gyermekkori traumák nagyban befolyásolják, hogyan reagálunk különböző helyzetekre felnőttként, így nem meglepő, hogy a verseny alatti konfliktusok gyakran mélyebb, személyes okokra vezethetők vissza.

A verseny további résztvevői között van Keveházi Lili, aki ismert szülők, egy Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar táncos és egy színésznő gyermekeként nevelkedett. Lili története rámutat arra, hogy a híres szülők árnyékában felnövő gyerekek különleges kihívásokkal néznek szembe, beleértve az állandó kritikákat és a megfelelési kényszert. Tomán Szabina, a zsűri egyik tagja, szintén észrevette ezt a párhuzamot, elismerve, hogy az ilyen versenyzőknek nem csupán a külvilág elvárásainak kell megfelelniük, hanem saját belső elvárásaikkal is meg kell küzdeniük.

Borítókép: Gelencsér Timi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)