Marics Peti, a ValMar zenekar énekese körül megoszlanak a vélemények: bár sokan odavannak érte, vannak, akik kritikusan szemlélik stílusát és magatartását.

A ValMar együttes énekese, Marics Peti a zenei színtéren elért sikerei mellett személyes vonzerejével is komoly figyelmet kap. Az énekes sármjával és egyedi megjelenésével több ezer rajongót szerzett, azonban nem mindenki osztja ezt a lelkesedést.

A közönség véleménye megosztott Marics Petivel kapcsolatban. Egyesek szerint érthetetlen, hogy miért tartják oly sokan vonzónak az énekest. Kritikus hangok szerint az énekes inkább egy irritáló tinédzserfiúra hasonlít, aki messze áll a férfias vonzerőtől. 

Bottal nem piszkálnám meg

– írta egy 27 éves nő a Reddit egyik fórumában, míg egy másik hozzászóló a zenei tehetségét és a hangját kritizálta, összehasonlítva őt korábbi zenei időszakok nagymenőivel.

Marics Peti zenei és személyes élete is a figyelem középpontjában áll. Korábbi kapcsolata Tóth Andival például sokak által áhított álompárként tartották számon, a két sztár, mégis a szakítás mellett döntött, ami sok rajongó számára csalódást okozott. 

A nőket kérdezném, hogy @maricspetiben mi szexi? Miért vannak meghalva érte a nők? És nem csak a fiatalabb korosztálytól hallottam.
byu/csakegysrac96 intalk_hunfluencers

A megosztottság ellenére Marics Peti koncertjein majd mindig telt ház van. Egy emlékezetes pillanatban, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett koncerten, Peti Robbie Williamshez hasonló koreográfiát követve választott ki egy lányt a közönség soraiból, akit aztán a színpadon megcsókolt.

Ez a gesztus számos vita tárgyává vált, különösen Stana Alexandra, az egyik táncosnő miatt, akinek a jelenlétében történt az esemény. Vannak, akik szerint ez a mozdulat a produkció része volt, míg mások aggódnak, hogy ez Alexandrának nem tetszhetett. Az énekes körüli vita jól tükrözi, hogy a showbizniszben a siker mellett a megítélés is igen változó lehet.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Szollár Zsófi/Index)