Hírösszefoglalónkban továbbá: Bodrogi Gyula nem szívesen hangoztatja, hogy már 90 éves lesz, Stohl Luca félti édesapját az Ázsiaexpressz miatt.

Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő OnlyFans-oldala továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, azonban Molnár Anikó most úgy érzi, hogy szeretné, ha nem a munkáé lenne a főszerep az életében.

Nemrég láttam egy olyan külföldi párt, akik együtt vannak fent az OnlyFansen.

Nekem ez egy tök nagy álmom, hogy én is találjak egy olyan társat, akivel együtt élnénk, együtt üzemeltetnénk az oldalt, amelynek a gyümölcsét együtt arathatnánk le, és élvezhetnénk az életet” – mondta a Hot! magazinnak Anikó, akit továbbra sem érdekelnek a kritikák.

„Eddig sem érdekeltek, ezután sem fognak. Sosem értettem, mi vesz rá egy embert, hogy időt és energiát pazaroljon arra, hogy a kommentszekcióban veszekedjen” – fogalmazott a korábbi Nagy Ő, aki nem zárja ki azt, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfival jöjjön össze.

Ha extrém fiatal, például huszonhárom éves, akkor azért elgondolkodom.

Az is igaz, hogy ebből a korosztályból többen is azt állítják, hogy az idősebb nőkhöz vonzódnak, de azért nehezen tudom elképzelni magam egy huszonhárom éves fiúval. De ha azt nézzük, a sztárvilágban elég sok példa van arra, hogy akár működhet is... Ott van például Madonna vagy Cher esete. Szerintem leginkább a kommunikáció során derül ki, mi a másik szándéka, emellett pedig mindig van egy megmagyarázhatatlan megérzésem is. Erre általában hallgatok” – jelentette ki Molnár Anikó.

Bodrogi Gyula

Néhány napon belül betölti 90. életévét a színész, aki nagy összejövetelre készül, ugyanis felesége, Voith Ági 80, unokája, Enikő pedig 20 éves lesz az idén.

„Nagyon ritkán van lehetőségünk így összeülni, javarészt ünnepekkor van együtt a család: születésnapokon, karácsonykor, húsvétkor. Inkább szűk családi körben szoktunk ünnepelni, nem tartunk nagy bulikat. Kicsi a család, de azért mindig elmegyünk valahová közösen.

Megengedjük, hogy minket ünnepeljenek, de nem várjuk el

– árulta el a Hot! magazinnak Bodrogi Gyula, aki nem szívesen mondogatja, hogy már 90 éves.

„Az idei év különleges, hiszen én kilencvenéves leszek, Ági nyolcvan, Enikő pedig húsz! Lassan én vagyok a legöregebb a szakmában, az uno­káim pedig a legfiatalabbak. Három színházban is köszöntenek, nem is beszélve a vadászokról! Nem szeretem ezt a kilencvenes számot.

Sajnos, nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok.

Helyette azt válaszolom: »1934-ben születtem, tessék kiszámolni!«” – mondta a Nemzet Színésze, aki elárulta, hogy a családjában még a veszekedések is humorosan zajlanak.

„Szerencsére a családban mindenkinek jó humora van. Ezért van az, hogy bármin össze tudunk veszni.

És nagyon jókat szoktunk veszekedni!

Ez csak annak megy, aki rendelkezik kellő humorérzékkel. Nem kell napokig rosszban lenni. Maximum két óráig tudunk haragudni a másikra” – jelentette ki.

Stohl Luca

Az Ázsia Expressz ötödik évadában több versenyző mellett Till Attila és Stohl András párosa is meg fog mérkőzni a győzelemért. A kalandrealityben rendkívül izgalmas feladatokra és fordulatokra számíthatunk majd, a versenyzőknek pedig már az első naptól kezdve komoly kihívásokkal kell megküzdeniük. Stohl András lánya, Luca keveset nézi a televíziót, azonban most árgus szemekkel fogja követni a műsort és azt, hogy mit hoz majd ki édesapjából a kaland.

„Nagyon izgalmas látni, hogy a versenyzők, akiket amúgy a csillogó díszletek és komfortos körülmények világából ismersz, hogyan viselkednek teljesen más helyzetben. Szerintem apu nagyon jó páros lesz Tillával, jól ismerem mindkettőjüket. Egyedül a nagy melegtől tartok, hogy ne kapjanak hőgutát...

Apu már nem 30 éves, remélem, bírja majd a meleget, és hogy hamar felveszik őket, hogy ne álljanak sokat 40 fokban az aszfalton

– árulta el a Borsnak a műsorvezető, aki szerint Stohl András jó párost fog alkotni Till Attillával.

„Mindketten hasonlóak abban a tekintetben, hogy ha megkapják a feladatot és bekapcsol a kamera, felpörögnek és nem finomkodnak” – fogalmazott Stohl Luca, aki csak egy jótanácsot mondott apjának a forgatások előtt.

Csak azt javasoltam neki, hogy ne akarjon belehalni, nem ér annyit az egész, hogy valami baja legyen.

Összességében véve pedig élvezzék ki, hiszen olyan helyekre juthatnak el ezáltal, ahová mások nem” – mondta a műsorvezető.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL Sajtóklub)