A filmsztárról több kellemetlen információ is napvilágot látott a Tulsa King című sorozat kapcsán.

Otthagyta Sylvester Stallone sorozatát, a Tulsa King-et a castingért felelős cég, mivel állításuk szerint a világsztár folyamatosan megalázta a statisztákat a forgatás során. Nemrég egyébként Jennifer Lopezről is kiderült néhány kellemetlen történet, amelyeket egy producer teregetett ki a közösségi médiában.

De vissza Stallonéra: a 77 éves színészlegenda állítólag több ízben becsmérelte a háttérszínészeket különböző sértő megjegyzésekkel. A belsős információk szerint a Rocky-filmek sztárja többek között a „ronda”, „egy kád zsír” és a „kövér fickó bottal” kifejezéseket is használta bizonyos dolgozókra. A szóban forgó színészeket ez nagyon rosszul érintette, egyikük úgy fogalmazott: „fájt a lelke”, amikor ilyen megjegyzéseket hallott a filmsztártól. 

Stallonéról az „atlantai statiszták” zárt Facebook-csoportjában terjedt el, hogy egy meg nem nevezett rendezővel együtt rendre megalázza a statisztákat.

Ezek mellett arról is beszámoltak, hogy Stallone a forgatáson a csinos fiatal lányok jelenlétét követelte maga körül.

Az eset azután került napvilágra, hogy a Tulsa King-en dolgozó castingcég a Facebookon jelentette be a projektből való távozását, köszönetét fejezve ki a háttérművészek felé, és minden jót kívánva a sorozatot kezelő jövőbeli csapatnak. A sorozat produkciós csapata állítólag vizsgálja ezeket a közösségi médiában megjelent információkat. Ha bármilyen következménye lesz a történetnek Stallonéra nézve, akkor az megingathatja a renoméját és talán filmes pályafutása végét is jelentheti. 

(Deadline)

(Borítókép: Sylvester Stallone. Fotó: Nbc/Getty)