Varga Viktor egyedülálló Las Vegas-i show-val készül Budapestre, öt tehetséges énekesnővel és lenyűgöző színpadi látvánnyal, amely május 16-án debütál a Papp László Sportarénában.

Varga Viktor

Varga Viktor, az ismert énekes és Kovács Emil, a projekt mögött álló producer a Mokka műsor vendégeként osztottak meg részleteket a közelgő show műsorról, amelyet májusban rendeznek meg. Viktor, aki már korábban is ismert volt egyedi és merész ötleteiről, most egy olyan produkcióval készül, amely még Budapesten is újdonságnak számít. Az énekes és producer duó egy Las Vegas-i stílusú show-t álmodott meg, amelyben nemcsak a zene, hanem a vizuális elemek is fontos szerepet kapnak.

Varga Viktor, aki Amerikában indította el sikeres karrierjét az első videoklipjének felvételével, most Budapesten egy hasonlóan nagyszabású élményt kíván nyújtani. A show központi eleme, hogy öt kiváló magyar énekesnővel, köztük Horányi Juli, Singh Viki, Ambrus Rita, Bencsik Tamara és Kollányi Zsuzsival lép színpadra, akik mindegyike egyedi hangzással és stílussal bővíti a műsort.

A produkció nemcsak a tehetséges előadókra épít, hanem arra is törekszik, hogy a vizuális élmény is maradandó legyen. A színpadi kialakítás részeként öt amerikai autót vonultatnak fel, egy nagyméretű zenekarral és világszerte összeválogatott tánckarral kiegészítve a látványt, így összességében mintegy 120 ember munkáját tükrözi a show. 

A rendkívüli előadás május 16-án kerül megrendezésre a Papp László Sportarénában, ígérve, hogy minden résztvevő számára felejthetetlen élményt nyújt.

Bodrogi Enikő

Bodrogi Gyula, a magyar színpadok és képernyők ikonikus alakja, most büszke nagyapa lehet. Unokája, Bodrogi Enikő ugyanis nem távolodott el a művészeti pályától: énekesnőként kívánja meghódítani a színpadokat, miközben egyetemi tanulmányait folytatja és családi vállalkozásukban is aktívan részt vesz.

A 19 éves Enikő számára nem mindig könnyű a nagyszülei által kijelölt úton haladni. Bár büszke családi hagyományaira, igyekszik saját lábán megállni, anélkül, hogy híres rokonai sikereire hivatkozna. Több saját dal és videoklip fűződik már a nevéhez, és a közösségi médiában is aktívan keresi helyét, szeretne influenszerként is megjelenni. Kiskorától fogva az éneklés volt a szenvedélye, ami már gyermekként a Vigyázat, Gyerekkel vagyok! műsorban is megmutatkozott, ahol nagyapjával és testvérével együtt adta elő a Süsü híres dalát.

Enikő elárulta, hogy nem mindig könnyű a nagyszülei által elvárt magas mércét megugrani. Bár sokan elismerik tehetségét, vannak, akik szerint még többet kellene teljesítenie, hogy méltó utódja legyen a művész családnak.

Sok munkával és elkötelezettséggel talán elérhetem azt a szintet, amit ők, de ez még a jövő zenéje

– mondja Enikő, aki hisz abban, hogy idővel ő is kivívhatja a közönség elismerését.

A fiatal énekesnő nemrégiben nehéz időszakon ment keresztül: három és fél évig tartó kapcsolata véget ért. A szakítás mély nyomot hagyott benne, dalszövegeiben gyakran feldolgozza ezeket a személyes tapasztalatokat, amelyek segítenek neki a feldolgozásban. Enikő szerint a zene és a szövegírás lehetőséget ad arra, hogy őszinte legyen önmagával és a közönségével.

A család iránti szeretete és a nagyszülőkkel való szoros kapcsolat jelentős szerepet játszik Enikő életében. Gyakran látogatja nagyapját a színházban, és bár sokat van társaságban, a színházi látogatások és a közös emlékek különösen fontosak számára. A színészlegenda, Bodrogi Gyula közelgő 90. születésnapjára Enikő, az unokája, egy különleges meglepetéssel készül, ami garantáltan felejthetetlenné teszi ezt a fontos családi eseményt.

Molnár Gusztáv

A színházi világ egyik kedvelt alakja, Molnár Gusztáv nemrégiben hivatalosan is megerősítette kapcsolatát Mucsi Dorina nevű, fekete hajú csinos hölggyel. Már a nyár során egyre több időt töltöttek együtt, és közös kirándulásokat is szerveztek. Legutóbbi utazásuk során Komárom városát választották rövid kikapcsolódásuk helyszínéül.

A színész óvatosan nyilatkozott a kapcsolatuk kezdetéről.

Nem akartam elsietni semmit, hiszen korábban már többször is csalódás ért, amikor túl gyorsan haladtam előre

– mondta a színész, aki Dorinával való kapcsolatát nemrégiben hozta nyilvánosságra. A pár találkozása egy szakmai projekt kapcsán kezdődött, de hamarosan rájöttek, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat.

A kapcsolat hivatalossá válása után Gusztáv bevallotta, hogy most már attól tart, elveszítheti Dorinát.

Valahogy könnyebb volt, amikor nem volt kimondva, hogy együtt vagyunk. Most félek a veszteségtől

– osztotta meg érzéseit, hozzátéve, hogy ez is része az emberi létezésnek, és hasonló aggodalmakkal mindenki szembesülhet egy kapcsolatban.

Amikor arról kérdezték, milyen kihívásokkal jár egy felépülő szenvedélybeteggel kapcsolatot kezdeni, Dorina azt válaszolta, hogy ő Gusztávot nem mint felépülő függőt, hanem mint embert kezeli.

„Gusztáv új alapokra helyezte az életét, tehetséges és sok lehetősége van” – mondta Dorina.

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)