Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Balogh Edina és Szabó Simon

A szerelmesek még a tavalyi Farm VIP forgatása közben figyeltek fel egymásra, és azóta is egy párt alkotnak. Nemrég a Story magazinnak nyilatkoztak a kapcsolatukról. Az interjúban többek között a gyerekvállalásra is kitértek. 

„Szerintem a mai világban két gyermeket is óriási dolog felnevelni, nemhogy négyet vagy ötöt. Én racionálisan állok ehhez a kérdéshez, és őszintén szólva, nem szeretnék még egy gyereket. Persze, ha előbb találkozunk, örültünk volna egy közös babának, de nekünk a mostból kell kihozni a legjobbat. Olyan jó, hogy már nagyobbacskák a gyerekek, hogy picit több szabadidőnk van, és tudunk mellettük egymásra is koncentrálni” – fogalmazott Balogh Edina. 

Bochkor Gábor

A Retró Rádió műsorvezetője igencsak aktív az utóbbi időben. Ezúttal az RTL műsoráról, az Álommeló című show-ról fogalmazott meg kritikát a reggeli műsorában. 

Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket.

De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból” – fogalmazott Bochkor Gábor, aki még azonosulni is tud az elnöki asszisztenst kereső befektetővel. 

Alföldi Róbert

A színész-rendező egy gyönyörű Ady Endre verset választott április 11-re, a költészet napjára. Alföldi mindig is vállalta, hogy nem tud azonosulni a jelenlegi kormány politikájával, így a választott vers is telis-tele van áthallásokkal. Ady Endre: A Mindegy átka című költeményét szavalta el egy videóban, amit a közösségi oldalán osztott meg.

(Borítókép: Alföldi Róbert. Fotó: Szabó Réka/Index)