Lékai-Kiss Ramóna, ismert színésznő, a Hazatalálsz című sorozat forgatása kedvéért ismét menyasszonyi ruhába öltözött.

Lékai-Kis Ramona

Ezúttal nem az élete párjának, hanem a kameráknak mondta ki a boldogító igent, de az aggodalomra semmi ok: a változás csak Rami szerepének köszönhető. A Farkasligeten zajló Hazatalálsz sorozatban Trixi és Raja karakterének esküvője keltett felfordulást. Lékai-Kiss Ramóna, a tükörbe nézve, elérzékenyült, amikor saját menyasszonyi ruháját viselte, felidézve ezzel saját esküvőjének emlékét. 

A színésznő, Lékai-Kiss Ramóna visszaemlékezett arra, hogyan szervezte meg kézilabdázó férjével, Lékai Mátéval, rövid idő, mindössze két hónap alatt az esküvőjüket, ahol a hagyományostól eltérően, palacsintát szolgáltak fel desszertként. Sorozatbeli partnere, Jaskó Bálinttal való kiváló együttműködésük pedig nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Hazatalálsz sorozat forgatása során rögzített esküvői jelenetek különösen élethűek és természetesek legyenek, annak ellenére, hogy a sorozatban ábrázolt kapcsolatuk nem mindig mentes a konfliktusoktól.

Stohl András

Adam Sandler, aki már nem az a tipikus hollywoodi adonisz, mégis ő lett az elmúlt évben a filmipar legjobban kereső színésze. De hogyan? Nem csupán filmjeivel robbant be, hanem stand-up műsoraival is hódít, ráadásul saját produkciós vállalkozásán keresztül és producerként is aktívan részt vesz a saját projektjeiben. Ez a sokoldalúság és az üzleti érzék kellett ahhoz, hogy a csúcsra érjen.

Margot Robbie szintén nem csak mint színésznő tűnik ki: a tavalyi évben a Barbie film főszereplőjeként és producereként is óriási sikert aratott, ezzel 2023 legjobban kereső színésznője lett. Tehetsége mellett üzleti intelligenciája teszi őt a siker példaképévé.

De vajon mi a helyzet hazánkban? Stohl András, a magyar filmes élet egyik kulcsfigurája szerint, bár a hazai piac jóval kisebb, a tehetség, a kitartás, és „valami plusz” - egy különleges karizma vagy egyedi képesség - elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki kiemelkedjen. A magyar színészek számára a nemzetközi produkciókban való részvétel jelentheti a legnagyobb lehetőséget, és a magyar filmstúdiók is mindent megtesznek, hogy ez megvalósuljon. Így, bár az utak különbözhetnek, a sikerhez vezető alapelvek - a tehetség, a sokoldalúság, és az üzleti érzék - mindenhol ugyanaz. 

(Borítókép: Lékay-Kis Ramona. Fotó: Szollár Zsófi/Index)