Az jóval idősebb színésznő, 24 éves rajongójától és férjétől, Jim Velásqueztől vár gyermeket, miután termékenységi kezelésen estek át Kolumbiában.

Alina Lozano, a 55 éves színésznő, nemrégiben jelentette be, hogy gyermeket vár 24 éves férjétől, Jim Velásqueztől, aki már hosszú ideje rajongója is. A pár kapcsolatát korábban sokan kritizálták a jelentős korkülönbség miatt, azonban Alina határozottan cáfolja az anyagi érdekeltségre vonatkozó feltételezéseket, hangsúlyozva, hogy férje sikeres vállalkozó és színész.

A Sun cikkében megjelent hírek szerint, a színésznőnek nem sikerült természetes úton teherbe esnie, ezért egy kolumbiai termékenységi klinikához fordultak. A klinikai segítség közel 20 ezer fontba (körülbelül 9 millió forintba) került, ami végül meghozta a várva várt sikert, akik most a közös gyermeküket várják. Jim Velásquez, az esküvői vacsora előtt megható szavakkal fordult kedveséhez: „Alina, úgy nőttem fel, hogy téged figyeltelek. Amikor egyéves voltam, anyukám Pedro el Escamoso-nak (egy kolumbiai szappanopera hős – a szerk.) hívott, és attól a pillanattól kezdve tudtam, te vagy életem asszonya, és szeretném, ha életem hátralévő részében elkísérnél.”

(Borítókép: Alina Lozano. Fotó: Getty Images)