Peter Srámek, aki rengeteg nő rajongását élvezi, elárulta, hogy elege van a szingli életből és olyan társra vágyik, aki támogatja egészséges életmódját és céljai elérését.

Peter Srámek

Peter Srámek, az énekes, akiért a nők csak úgy megőrülnek, kijelentette: elege van már a szingli létből. Az utóbbi időben rengeteg figyelmet kap a hölgyektől, különösen azóta, hogy 10 kilogramm súlyfeleslegtől megszabadulva visszanyerte régi formáját és önbizalmát. Peter nem titkolja, hogy ez a változás nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is megújította: egy speciális étvágy- és testsúlycsökkentő formulával érte el a kívánt eredményt.

Peter karizmája és pozitív kisugárzása mindig is vonzotta a nőket, de úgy tűnik, hogy a friss, energikus megjelenés még inkább fokozta ezt a hatást. Nemrég Floridában, egy luxushajón tartott privát fellépéseken is megtapasztalhatta, hogy a nők körében nincs korhatár, ha az ő koncertjeiről van szó.

De vajon milyen társra vágyik Peter? Bár konkrét információk nincsenek arról, hogy pontosan milyen típusú nőt keres, valószínűsíthető, hogy olyan partnerre vágyik, aki támogatja őt az egészséges életmód fenntartásában és céljai elérésében. 

Peter Sramek tehát nyíltan vállalja, hogy bár élvezi a nők figyelmét és támogatását, szívesen találná meg azt a különleges valakit, akivel közösen alakíthatná tovább az életét.

Shane Tusup

Shane Tusup, az ismert sztáredző, és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé, a 13-szoros fitnesz Európa-bajnok, hamarosan szülőkké válnak. A tavasz beköszöntével nemsokára világra jön első közös gyermekük, egy kislány, akiért már most óriási öröm és izgalom lengi körül a párt.

A TV2 Mokka műsorában Viktória részletezte, milyen különleges volt a legutóbbi születésnapja, amelyet Shane felejthetetlenné próbált tenni. A sztáredző Instagramon szívmelengető üzenetekkel köszöntötte kedvesét, és a napot egy közös reggelivel indították, majd lufikkal és tortával zárták. Bár a várandósság miatt nem utaztak, Viktória szerint a nap minden percét boldogan töltötték együtt, amiről egy közös fotón is megosztottak egy pillanatot, amelyen Viktória gömbölyödő pocakja is látható.

Shane és Viktória, akik több mint egy éve alkotnak egy párt, múlt év novemberében jelentették be eljegyzésüket. Nem sokkal később pedig bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. Shane elárulta, hogy bár a gyermekvállalást nem tervezték ilyen hamar, mindketten nagyon boldogok az érkező új családtag miatt. A pár azt tervezi, hogy Magyarországon nevelik majd gyermeküket.

Shane már régóta vágyott családra, és most, hogy álma valóra válik, igyekszik minden pillanatot megélni ebből a különleges időszakból. Ahogy a várható szülési idő egyre közeledik, a sztáredző és kedvese, Viktória, egyre jobban készülnek az új élet megérkezésére, amely hamarosan megváltoztatja életüket.

Korda házaspár

Korda György és Balázs Klári, a magyar zenei élet két meghatározó alakja, ismét egy nagyszabású koncertre készülnek. A pár nemrég tért haza Spanyolországból, Alicantéból. A TV2 Mokka műsorában osztották meg utazási élményeiket, köztük azt a különleges pillanatot, amikor a legutóbbi repülőútjuk során beengedték őket a pilótafülkébe, ami felejthetetlen élmény volt számukra.

A nagy koncert, amely május 11-én kerül megrendezésre a Papp László Sportarénában, „Korda 85 – Fiatalság és bolondság születésnapi koncertshow” címmel várja a rajongókat. A rendezvényen felcsendülnek majd a pár legnagyobb slágerei, köztük a „Reptér” és számos további dal, amelyek Korda Györgyöt és Balázs Klárit a magyar zenei élet kiemelkedő alakjaivá tették. A koncert nem csupán az idősebb generáció számára kínál majd élményt, hiszen a sztárpár dalai a fiatalabb korosztály körében is népszerűek, gyakran csendülnek fel rádiókban és szórakozóhelyeken.

Az örökifjú sztárpár, Korda György és Balázs Klári, ismét bizonyítja, hogy zenei tehetségükkel és karizmájukkal képesek megtölteni a legnagyobb koncerthelyszíneket, és a rajongók már alig várják, hogy részesei lehessenek ennek a különleges zenei ünnepnek.

(Borítókép: Peter Srámek. Fotó: Velvet)