Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary győztese, elkápráztatta rajongóit az Instagramon megosztott fotóval, ahol rövid ruhájában, ágyban pózolva mutatja meg hosszú, karcsú lábait és ragyogó mosolyát.

Dobó Ági, a 2010-es Miss World Hungary győztese, ismét bebizonyította, hogy időtlen szépség. A hétvégén egy rendkívül szexi fotót posztolt Instagramon, ahol egy rövid ruhában, az ágyban ülve mutatta meg karcsú és hosszú lábait, amelyek a fiatalabb generációkat is megirigyelhetik.

„Itt a hétvége, ha büntetlenül nasiznál például tv nézés közben” – írta a kép alá, amin egy elbűvölő mosoly is látható, ami alighanem sokak napját tette szebbé. A kép hamar nagy népszerűségre tett szert követői körében, akik nem győzték dicsérni Ági tökéletes alakját és sugárzó megjelenését.

Dobó Ági, aki két gyermek édesanyja, 2010 óta él boldog párkapcsolatban, és bár a modellkedés már nem az elsődleges foglalkozása, képeivel még mindig képes felhívni magára a figyelmet.

Az egykori szépségkirálynő a közösségi médiát is ügyesen használja arra, hogy rajongóival tartsa a kapcsolatot, gyakran oszt meg velük bepillantást mindennapi életébe és különleges pillanataiba.

(Borítókép: Dobó Ági. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)