Vilmos herceg és anyósa, Carole Middleton Katalin hercegnő távollétében egy norfolki kocsmában töltöttek az estét.

Míg Katalin hercegnő kemoterápiás kezelései miatt távol van, Vilmos herceg és Carole Middleton, Katalin édesanyja, egy észak-norfolki kocsmában találtak menedéket a hétvégén. A páros a húsvéti ünnepeket is együtt töltötte, ahol Carole és férje, Michael Middleton a hercegi pár norfolki otthonában, az Anmer Hallban vendégeskedtek.

Vilmos és anyósa nagyon visszafogottan és nagy felhajtás nélkül töltöttek el egy estét a helyi kocsmában, mintha csak egy átlagos család lennének

– mesélte egy bennfentes a Daily Mail-nek. 

Egy másik forrás az Us Weekly szerint hozzátette: „Carole aktívan segít unokái, György, Sarolta és Lajos gondozásában, ezzel is enyhítve lánya és veje terheit ebben a nehéz időszakban.”

A 69 éves Carole Middleton, aki sikeres üzletasszonyként ismert, különleges kapcsolatot ápol Vilmos herceggel. A herceg, aki fiatalon vesztette el édesanyját, Dianát, Carole-ban talált egyfajta pótszülői támogatást. 

„Vilmos gyakran érzi magát biztonságban Carole jelenlétében, aki a normális családi élet érzését kínálja neki, ami sajnos gyermekkorában neki nem adatott meg” - mondta egy közeli ismerős a Good Housekeeping-nek.

A Middleton család támogató ereje különösen fontos Vilmos számára, aki egy bonyolult családi hátterű élet után most talál otthonra, nyugalomban és szeretetben. Carole aktív szerepet vállal a hercegi ház életében, a mindennapok kis örömeit is megosztva velük, mint például közös főzések és biciklizések.

Az, hogy Vilmos ennyire nyitottan és szívélyesen bánik anyósával, és hogy ők ilyen nyilvános helyen is képesek lazán időzni, mutatja, milyen erős kötelék alakult ki közöttük

 – tette hozzá a forrás.

(Borítókép: Carole Middleton. Fotó: Getty Images)