Lékai-Kiss Ramóna is hordott már „pucérruhát”, ami a bátor, majdnem teljesen átlátszó tervezésével mindenki figyelmét magára vonta.

Molnár György Elefánt

Az Omega zenekar még két élő tagja, Molnár György Elefánt és Debreczeni Ferenc, ismertebb nevén Ciki, már jó ideje nem beszélnek egymással. Ez nagy csalódást okoz a rajongók körében is.  

Elefánt a helyzetről nyilatkozva elmondta, hogy éveken át támogatta Cikit, de mostanra már nem képes tovább fenntartani a kapcsolatot. 

Több mint tíz éven keresztül fogtam a kezét. Most már nem megy

– mondta Elefánt. A két tag közötti szakadék Mihály Tamás és Benkő László halála után kezdődött igazán. 

A helyzet tovább romlott, amikor 2021-ben Kóbor János, a zenekar énekese is elhunyt. Elefánt szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban: 

„Amikor én a kórházban feküdtem egy műtét miatt, Ciki zenekart szervezett a hátam mögött. Ez teljesen szembe ment az Omegával, amit mi képviseltünk.”

Ciki gondolt egyet és létrehozta az Omega Testamentumot, hogy folytassa a zenélést. Elefánt azonban úgy véli, ez a lépés aláássa az Omega múltját, és elmondása szerint sok rajongónak sem tetszik amit látnak.

Ez degradálja az Omegát, és sokan kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban

– mondta Elefánt.

Molnár Viktor

Molnár Viktor, a műtárgybecsüs és galéria tulajdonosa, egy egyedi kiállítással rukkolt elő, ahol egy történelmi személy és a Star Wars egyik karakteres szereplője találkozik a kortárs művészetben.

A Kincsvadászok című műsorban zajlott szenvedélyes licitharc során a Tankcsapda dobosához, Fejes Tamáshoz került egy nem mindennapi szobor. Molnár Viktor a műsorban felvetette egy különleges kiállítás ötletét, amit később meg is valósított. Az adás után azonnal felkereste a szobor alkotóját, Dr. Udvardy Csaba sebész orvost, ahol még több hasonló műalkotás várta.

A szobrok az egykori Szovjetunió vezetőjéhez, Leninhez kapcsolódnak. Az átalakított szobrokat látva Fejes Tamás is úgy véli, hogy az életben nem szabad mindent túl komolyan venni, és hogy a hétköznapokat egy kis humorral kell megfűszerezni.

Dr. Udvardy Csaba, a szobrok alkotójának célja, hogy a művekkel bemutassa, milyen korban nőtt fel az ő generációja, és ezzel különleges vizuális élményt nyújtson a fiatalabbaknak.

Lékai-Kiss Ramóna

Az utóbbi időben egyre több hírességet láthatunk szinte átlátszó, merész ruhákban, amik alig takarnak valamit. Ezeket a ruhákat „pucérruháknak” hívják, és bár sokkolóak lehetnek, egyre népszerűbbek a vörös szőnyegen.

Magyarországon is előfordul, hogy a hírességek merész ruhákban jelennek meg. Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 műsorvezetője például már viselt ilyet. Merő Péter divattervező, aki már készített hasonló ruhákat, azt mondja, hogy ezek a ruhák bár nagyon feltűnőek, nem feltétlenül ízléstelenek.

A showműsorokban különösen fontos lehet egy ilyen ruha, mert fel kell hívniuk magukra a figyelmet. Lékai-Kiss Ramóna szerint egy ilyen eseményen muszáj valami szembetűnőt viselni. Ő maga is gyakran dönt provokatív ruhák mellett.

Merő Péter szerint nagyon fontos, hogy aki ilyen ruhát visel, az legyen magabiztos. Sok híresség úgy véli, a testüknek ugyanolyan szabadnak kell lennie, mint a lelküknek. Lékai-Kiss Ramóna ezzel szemben úgy gondolja, vannak bizonyos határok, amiket nem kellene átlépni.

(Borítókép: Léki-Kiss Ramóna. Fotó: Szollár Zsófi/Index)