Hiába van valakinek sok pénze, időt nem vehet magának senki, negyven fölött pedig minden férfi megéli a középkorúak válságát, de nagyon kevesen mernek nyíltan beszélni erről, így különös, hogy Jákob Zoltán fel meri vállalni, hogy nehezen éli meg az öregedést.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán korábban tragédiaként élte meg az öregedést, és titkolta a korát, ma már büszkén vállalja az idő múlását, és annak hatásait is. A milliárdos a Mokka műsorában nyilatkozott arról, hogy miképpen birkózott meg a kapuzárási pánikkal és hogyan tartja magát fiatalon.

Magyarország egyik leggazdagabb embere eleinte nehezen fogadta el korát és igyekezett eltávolodni az idő múlásának gondolatától, azonban az elmúlt 5 évben sikerült leküzdenie problémáit, rátalált a lelki békéjére és arra koncentrál, hogy egészséges maradjon, hogy ne csak az unokái, de az ükunokái lakodalmán is táncolhasson.

Jákob Zoltán nem akármilyen módszerekkel próbálja meghosszabbítani az életét. A milliárdos kiutazott Svájcba, ahol egy programon vett részt, amelynek keretén belül kielemézték a vérmintáját, majd megvizsgálták a genetikáját és az epigenetikáját, hogy kiszűrjék milyen betegségekre lehet hajlamos.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy évvel ezelőtt vallották be, hogy házasságuk tönkrement és külön utakon folytatják. A világbajnok kajakozó és a sikeres kézilabdázó még 2013-ban házasodtak össze, amikor Tápai Szabina már várandós volt első közös gyermekükkel Bencével. Azonban vírus miatti karantén időszakban sok konfliktus éleződött ki köztük, sőt a kézilabdázó 2023-ban már megcsalásról is beszélt

Az egykori sztárpár azóta sem vált el, papíron még mindig házasok, bár már külön életet élnek. Arra a kérdésre, hogy rájuk talált -e már a szerelem valaki más személyében mind a ketten ugyanazt a választ adták, hogy nekik csak a gyermekeik vannak. Sőt Tápa Szabina most elárulta, hogy a szakításuk óta nagyon sokat javult a kapcsolata Kucsera Gáborral és a kajakozó sem zárkózik el a békülés gondolatától, emiatt sok pletyka felröppent az elmúlt napokban, hogy ismét egy párt alkotnak.

A párkapcsolati szakértő szerint az is békülésre utalhat, ha nem rögtön adják be a válókeresetet a párok. Egyelőre azonban békülésről és visszaköltözésről szó sincs, ezt Tápai Szabina és Kucsera Gábor is megerősítette.

Axente Vanessa

Sokaknak ismerős lehet a magyar modell, Axente Vanessa ne, aki mostanában a Next Top Model Hungary adásaiban bukkant fel. A műsor zsűrija most azonban nem a munkával kapcsolatos hírekről számolt be, hanem magánéletébe engedett bepillantást a rajongóknak a Mokka stúdiójában, ahol nagy örömhírt osztott meg.

Kisbabát várnak férjével.

A modell hatalmas mosollyal az arcán árulta el, hogy ausztrál férjével, Rahil Guptával közös gyermekének már a nemét is tudni lehet. Axente Vanessa elárulta, hogy régóta álmodozik arról, hogy kislánya legyen és ez idén augusztusban valóra is fog válni.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)