Hírösszefoglalónkban még: Aurelio teljesen megváltozott a szabadulása óta, Gálvölgyi János a halálról vallott.

Aurelio és Pumped Gabo

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Aureliot jogerősen börtönre ítélték. Az egykori Való Világ versenyző azóta már szabadlábon van és az időközben megszületett kislányával tölt minél több időt. Barátja, Pumped Gabo arról beszélt a Ripostnak, hogy érzése szerint barátját nagyon megváltoztatta a börtönélet. 

„Bevallom őszintén, nagyon féltettem Aureliót, hogy annyira megviselte a börtönlét, hogy visszaesik, és újra belecsap az éjszakai életbe, annak minden rossz ráhatásával” – kezdte a Ripostnak Pumped Gabo, aki két év ölelhette át újra barátját.

„De egyáltalán nem! Sőt, még most is alig találok szavakat, akkorát változott az élete. Lehet, hülyén hangzik, de a rácsok mögötti élet jó hatással volt rá, soha többet nem akar visszamenni, ezért teljesen józan életet él, csak üdítővel koccintottunk. De nem csak ezen látszik a változás, igazi életvidám, pozitív, mentálisan nagyon stabil ember lett. Nagyon jó ezt látni, nagyon büszke vagyok rá! És örülök, hogy megbocsátotta, hogy bár nagyon szüksége lett volna a látogatásomra bent, én kétszer is elszúrtam” – tette hozzá az influenszer. 

Gálvölgyi János

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Telexnek adott interjújában beszélt az elmúlásról is, ám az ország nevettetője a tőle megszokott humorral érintette a témakört és őszintén beszélt arról, miért nem akar nyáron meghalni.

Mivel az iskolához hasonlóan a színházi évadok között is van nyári szünet, ezért Gálvölgyi úgy véli, ha valaki ebben az időszakban távozik az élők sorából, az nem mozgatja meg annyira a kollégákat és a közönséget.

„A színházi társulat tagjai elkezdik keresni Bélát, aki eddig aktívan velük dolgozott, de nem lelik, míg egyikük választ ad a kínzó kérdésre: »Hát, a Béla meghalt«. Meghalt? Tényleg? És gyerekek, mi volt nyáron?” – illusztrálta egy kis párbeszéddel, hogy miért lenne jobb máskor eltávozni.

Nagy Ervin

Hamarosan az ATV-n lesz látható Nagy Ervin, aki Köböl Anita A Nő háromszor című műsorában vendégeskedett. A beszélgetésből a 24.hu közölt néhány részletet, amely a színész és édesapjáról, valamint politikai nézeteltéréseikről szól. Nagy Ervin szerint az édesapja még fociedzőként ismerte meg Orbán Viktort annak idején. 

„Megjön az apám, a nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír. Imádta Orbán Viktort. Fociedzőként egyszer találkozott vele: az ellenfélben játszott a Viktor, a Felcsútban. Meghívta egy sörre a szünetben, dumcsiztak öt percet, apám meg elalélt, hogy milyen emberközeli… Ne felejtsük el, hogy nagyon képességes és tehetséges ember. Ott apukám nagyon akart ebben hinni. A fater, amikor bukott a Fidesz, belépett. Bement és belépett a pártba. Ilyen típusú manusz” – mondta Nagy, aki bevallotta, hogy emiatt a politikai ellentét miatt vannak durva vitáik, ám a végén mindig megbékélnek.

„Úgyhogy: apa, csinálsz egy kávét?

A politika nem tud úgy közénk állni, hogy ne ugorjak bármikor tűzbe az apámért

– zárta gondolatait a színész. 

(Borítókép: Nagy Ervin. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)