Bruce Willis lánya, Rumer Willis, megható fotókat osztott meg édesapjáról és első unokájáról, Louettáról, aki most ünnepli első születésnapját.

Bruce Willisnek, a legendás akciósztárnak, egy éve született meg az első unokája, Louetta. Rumer Willis, a színész lánya, megható bejegyzést tett közzé az évforduló alkalmából, amelyben több fotót is megosztott az elmúlt évről. A képek egyikén Bruce Willis, aki jelenleg demenciával küzd, az unokájával együtt látható.

Rumer Willis szívből jövő sorokkal köszöntötte Louetta első születésnapját: 

„Az elmúlt év volt életem eddigi legjobb éve veled, Lou. Soha nem ismertem még olyan szeretetet, mint a tiéd. Te vagy a legfinomabb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb lány, akit ismerek.”

A posztban köszönetet mondott az édesanyjának, Demi Moore-nak, akit a „legjobb nagymamának” nevezett, és háláját fejezte ki édesapjának, Bruce Willisnek, valamint annak feleségének, Emmának, akit „bónusz nagymamának” hívott.

A fotókat végignézve az egyik képen Bruce Willis együtt szerepel Louettával. A rajongók számára különösen megható ez a kép, mivel a színész demencia miatt visszavonult a nyilvánosságtól, és keveset lehet róla hallani. A kép bizonyítja, hogy bár a betegséggel küzd, Bruce Willis még mindig élvezi a családi pillanatokat.

A bejegyzésben Rumer Willis kifejezte, mennyire hálás az egész családnak, amiért támogatták őt az elmúlt évben. A poszt gyorsan népszerűvé vált, és a rajongók is örömmel fogadták a családi fotókat. 

(Borítókép: Bruce Willis és lánya. Fotó: Getty Images)