Diana hercegnő, a Szívek királynője, tragikus gyerekkori élményeket élt át, amelyek egész életére hatással voltak. Asztrológusa, Debbie Frank, felfedte a hercegnő gyermekkori traumáit, beleértve a családon belüli elutasítást és a korai elhagyást. Ezek a fájdalmas tapasztalatok jelentősen befolyásolták Diana hercegnő életét és személyiségét.

Diana hercegnő tragikus életútja már gyerekkorában megkezdődött. Az asztrológusa, Debbie Frank, beszélt arról, milyen fájdalmas traumákat élt át a Szívek királynője gyermekkorában, amelyek később meghatározták egész életét.

Diana mindössze 21 éves volt, amikor Károly herceghez ment feleségül. A világraszóló esküvő igazi tündérmesének tűnt, de sokan aggódtak érte. Alig találkozott a jövendőbelijével, Károly pedig maga is bizonytalan volt a házasságban. Az anyja nyomására azonban végül nem mondta le az esküvőt.

Diana önértékelési problémái már gyerekkorában elkezdődtek. A szülei fiúgyermeket szerettek volna, de az első fiú, John, csupán néhány hónapig élt. Amikor Diana megszületett, az édesanyja csalódott volt, amiért nem fiú lett, és a depressziója miatt távolságtartóan viselkedett a kislánnyal. Diana így egész gyermekkorában azt érezte, hogy nem elég jó, mert nem felelt meg az anyja elvárásainak.

A helyzet tovább romlott, amikor Diana hétéves korában az anyja, Frances, elhagyta a családot. Az apja, aki nem értett a lányok neveléséhez, újranősült, ami még nehezebbé tette Diana életét. Debbie Frank, az asztrológus, aki szoros kapcsolatban állt Dianaval, elárulta:

Az anyja egyszerűen összepakolt, és elment. Ez volt a legszörnyűbb és legmeghatározóbb élménye. Soha nem bocsátotta meg neki.

Diana hercegnő életét ezek a korai traumák formálták. A gyermekkorában átélt fájdalom és elutasítás árnyékot vetett egész felnőtt életére, és sok szempontból meghatározta, hogyan élt, valamint milyen döntéseket hozott később. Az asztrológus által megosztott információk segítenek megérteni, milyen mély sebeket hordozott Diana a lelkében.

Forrás: Kiskegyed

(Borítókép: Diana hercegnő. Fotó: Getty Images)