Victoria Beckham 50. születésnapjára összeállt a Spice Girls, és David Beckham videón örökítette meg a különleges pillanatokat, amelyekben az öt egykori banda-tag újra együtt énekelte el híres slágereiket, elbűvölve a rajongókat és a sztárokkal teli közönséget.

Victoria Beckham 50. születésnapját egy igazán különleges esemény tette emlékezetessé: a Spice Girls újra összeállt egy fellépés erejéig! A buli fénypontja az volt, amikor Geri Horner, Emma Bunton, Mel C, Victoria és Mel B előadták a legendás Stop című slágert. A legjobb az egészben, hogy David Beckham, Victoria férje, mindent videóra vett, és megosztotta az Instagramon.

David felvétele azonnal megnyerte a rajongók szívét, mivel látható rajta, mennyire rajong a feleségéért, és hogy milyen büszke rá. Egy rajongó ezt írta a poszt alá:

„David, te vagy a legjobb közösségi média menedzser, köszönöm, hogy TARTALMAT adtál nekünk.” Egy másik hozzászólás így szólt: 

A pillanat, amire az egész bolygó várt.

Többen azt is megjegyezték, hogy jó lenne, ha a Spice Girls turnéra indulna újra.

Victoria Beckham ünnepségére a londoni Mayfairben található Oswald's-ban került sor, ahol sztárok sora gyűlt össze.

A meghívottak között volt Tom Cruise, Jason Statham, Eva Longoria, Guy Ritchie, Salma Hayek, Gordon Ramsay és a teljes Spice Girls.

A buli természetesen szuper volt, de Victoria szerint a hét meghittebb családi vacsorával kezdődött a francia Riviérán. A közösségi oldalán ezt írta:

„Ahogy készülök az 50 közé lépni (természetesen magas sarkúban!), hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy elértem ezt a mérföldkövet. Nemcsak amiatt, hogy hol vagyok nőként, hanem azért is, hogy milyen messzire jutottak a divat- és szépségmárkáim, és hogy soha nem adtam fel a kreatív elképzeléseimet.”

David Beckham gondoskodott arról, hogy minden rajongó élvezhesse a születésnapi party legjobb pillanatait, és az összeállt Spice Girls újra felidézze a régi emlékeket. 

(Borítókép: Victoria Beckham. Fotó: Getty Images)