Kökény Attila a múlt hétvégén ünnepelte a 49. születésnapját. Hogy hogyan, arról a TV2 Mokka című műsorában mesélt.

Kökény Attila

Kökény Attila a 49. születésnapját ünnepelte a hétvégén. Bár az énekes a pontos dátumot követő napon fújhatta csak el a gyertyákat, azt közel 40 vendég társaságában tette. Mint azt a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában elárulta, az esemény nagyon jó hangulatban telt, a családjának is minden tagja jelen volt, köztük három gyereke és négy unokája. Ezzel kapcsolatban elárulta, még mindig nehéz felfognia, hogy pár év alatt ennyi unokája született, ám megjegyezte, hogy ő is 21 éves volt, amikor megszületett a fia. Ezek után várható volt, hogy ő is az apja nyomdokaiba lép.

A születésnapi ünneplésnek és a magánéletének részletein kívül Kökény a jövőbeli terveibe is beavatta a nézőket: mint kiderült, rengeteg projekten dolgozik.

Rácz Gigi

Második gyermekét várja Szadai-Rácz Ildikó egykori valóságshow szereplő. A fiatal édesanya elárulta, hogy bár az első gyermekének, Pankának kórházban adott életet, ezúttal az otthonában szeretné megszülni a kicsit, akiről egyelőre nem árulta el, hogy lány lesz-e vagy fiú.

Rácz Gigi még áprilisban jelentette be, hogy a második gyermekével várandós, aki várhatóan augusztus közepén jön világra. A nyár végi dátum ellenére azonban Rácz még jógatábort tervez tartani július végén. A Mokkában erről is mesélt.

Szabó Ádám

Szabó Ádám és felesége, Szabó Jennifer nemrég Velencében járt, a nyaralásuk élményeiről pedig szintén a Mokkában meséltek. Többek között elárulták, hogy a tavalyi nászútjukon jártak először közösen Olaszországban, az út pedig olyan jól sikerült, hogy már akkor tudták: egyszer visszatérnek. A legutóbbi, három napos kiruccanáson mint mondták, egy percet sem pihentek igazán, ugyanis a város minden zegzugát szerették volna felfedezni. Ebben az sem gátolta őket, hogy az egyik nap végig esett az eső. Az útjukat természetesen nagyban meghatározták a gasztronómiai élmények, mint azt elárulták, az egyik legnagyobb kedvencük a halleves volt, de természetesen a pizza is magasan vitte a prímet.

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: TV2)