A Győzike Show 14 év után visszatér a képernyőre, ezúttal a TV2-n, ahol a nézők újra nyomon követhetik a Gáspár család mindennapjait.

A hazai televíziózás egyik legmeglepőbb bejelentése érkezett: 14 év kihagyás után visszatér a Győzike Show. A legendás reality ezúttal azonban nem az RTL-en, hanem a TV2-n lesz látható. A nézők biztosan izgatottan várják, hogy vajon kik szerepelnek majd a Gáspár családból az új évadban.

Ki ne emlékezne arra az időszakra, amikor a Győzike Show volt a legnézettebb műsor? Annak idején szinte mindenki titokban vagy nyíltan nézte a műsort, amelyben Gáspár Győző, felesége Bea és két lányuk, Evelin és Virág osztották meg életük mindennapjait. A műsor akkor rekordokat döntött, az eredetileg nyolc epizódra tervezett sorozat végül 102 résszel zárult. A család azóta is rendszeresen felbukkan a médiában.

A Győzike Show 2005 és 2010 között volt látható az RTL-en, de most visszatér, méghozzá a TV2-n. A csatorna megerősítette a hírt, bár Gáspár Győző maga nem akart nyilatkozni. A TV2 szóvivője elárulta, hogy az új évad több reality műsorral indul az őszi szezonban, köztük a Győzike Show-val is.

„Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben” – áll a közleményben.

Egy, a csatornához közel álló forrás további részleteket is megosztott a műsorral kapcsolatban.

„A TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Showt, és úgy döntöttek, hogy az őszi műsorrendbe tűzik be. Ha minden igaz, nyáron forgatnak majd, és néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort” – árulta el az informátor.

Gáspár Győző és Bea már aláírták a szerződést, de az még kérdéses, hogy lányaik, Virág és Evelin is szerepelnek-e majd a show-ban. A csatorna jelenleg is tárgyal velük.

Nem lenne meglepő, ha Evelin és Virág ezúttal kimaradna a forgatásból. Evelin korábban már beszélt arról, hogy a Győzike Show mennyi nehézséget okozott neki.

„Mindig azt szoktam mondani, ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt, mert a gyerekek kiközösítettek” – nyilatkozta. Bea hasonlóképpen érezte magát a forgatások alatt: „Soha senki nem tudta, mi volt az igaz, mi nem. Ezt senki nem bírja utánunk csinálni...

Bohócok voltunk egy olyan színpadon, ahol Győző volt a cirkuszigazgató.

Mindezek ellenére a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy az új évad izgalmas lesz. Lesz-e ugyanolyan szórakoztató, mint a régi? Meglátjuk. 

Forrás: Blikk

(Borítókép: Győzike. Fotó: Kaszás Tamás/Index)