A Megasztár ötödik évadának énekese a családja érdekében úgy döntött, hogy felhagy a zenéléssel és kétkezi munkát vállal.

Szeleczki Dávid a Megasztár ötödik évadában tűnt fel, azóta viszont nem igazán szerepel a reflektorfényben. A Story magazin nemrég felkereste az énekest, aki egészen váratlan foglalkozást választott magának. 

„14 éve még kis srác voltam, csak 16 éves. Ha akkor nem jelentkezem, biztos vagyok benne, hogy sok helyre nem jutok el a világban, és nem az az ember lennék, aki ma vagyok” – nyilatkozta a volt versenyző.

Szeleczki azt is elmesélte, hogy sokat tanult az életről és az emberekről az elmúlt években. A Megasztáros megmérettetése után rengeteg helyre ment fellépni az országban és a határon túl is. Felköltözött Budapestre is, ám egy idő után elkezdtek fogyatkozni a meghívások, így a szólókarrierbe kezdett. 

Két-három év után fogyatkozni kezdtek a szóló fellépések.

Mindig is szerettem a rockzenét, így később inkább ebbe az irányba mentem” – mesélte Dávid, aki zenekarával több tehetségkutatót is megjárt, míg végül feloszlottak. 

Ekkor más hivatás után nézett, de előtte még 2021-ben megházasodott, egy évvel később pedig megszületett a kislánya. 2024-ben a második gyermeke is a világra jött, időközben pedig villanyszerelővé képezte magát.

„Sokan kérdezik tőlem, mi újság a zenével, de most az életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor a család az első” – mondta az énekes.

(Borítókép: Szeleczki Dávid. Fotó: TV2)