Tóth Andit nemsokára az RTL X-Faktor című tehetségkutató műsorának egyik mentoraként láthatjuk, és bár a csatornát sokan kritizálják emiatt, olyanok is akadnak, akik szerint az énekesnő kiváló választás volt. Köztük van Frohner Fecó is, aki évek óta ismeri Tóth Andit.

Frohner Fecó nemrég az RTL Reggeli című beszélgetős műsorának vendége volt, ahol egyebek mellett Tóth Andival való kapcsolata, illetve az X-Faktor közelgő új évadja is szóba került. Mint kiderült, a sztárfodrász több éve ismeri az énekesnőt, akiről kifejezetten jó véleménnyel van.

„Már hat éve jóban vagyunk Andival, több mint fodrász-vendég közti kapcsolat van köztünk. Mindenhova kísértem őt. Figyelemmel kísértem a dolgokat, hogy sikerül-e aláírni a szerződést, hogy akkor ő lesz a következő mentor. Nagyon szurkoltunk neki, és nagyon örültem neki, mert akkor így egy kicsit visszatér a kezdeti fellángolás benne, úgyhogy szerintem jó helyre fog kerülni a mentorszék nála” – fogalmazott Frohner a Reggeliben. A fodrász pontosan ugyan nem emlékszik rá, hogy annak idején hogyan is találkozott Tóth Andival, de feltehetőleg hajpakolásra érkezett hozzá a szalonjába. Azóta nagyon közel kerültek egymáshoz, Frohnert pedig bántja, hogy mennyi indokolatlan támadás éri a barátját.

„ Nagyon impulzív személyiség, de sokan félreértelmezik. Ő egy nagyon lágy kis nőci. Nagyon sokan bántják, az a baj. Mindig mondom neki, hogy a fókuszt máshova helyezze, és most már sikerül is neki. [...]  Szerintem bárkit fog mentorálni, az nagyon szerencsés lesz, mert [Andi] ott lesz mellette éjjel-nappal és azon fog dolgozni, hogy nagyon jó előadások sikerüljenek ”  – szögezte le Frohner Fecó.

(Borítókép: Frohner Fecó. Fotó: RTL)