Már a bírósági eljárás előtt elveszítette a pert Britney Spears, mivel kénytelen volt megállapodást kötni.

Britney Spears megegyezett az édesapjával folytatott perről. Ennek értelmében ki kell fizetnie az apja ügyvédi költségeit, amelyek becslések szerint több mint 2 millió dollár (730 millió forint), az édesapa ugyanakkor nem tartozik a lányának semmivel – számolt be a Mirror.

A jogi csatározás azért folyt a felek között, mivel Spears14 évig volt apja gyámsága alatt, mely időben Jamie Spears részesedett a lánya által keresett javakból – az énekesnő szerint jogtalanul. Jamie Spears azonban ragaszkodott ahhoz, hogy minden döntését a lánya érdekében hozta. Ha nem sikerült volna megegyezniük, Britney és apja perre kényszerülhetett volna, ezzel a döntéssel ezt most elkerülték a felek. A végeredménnyel természetesen így sem volt elégedett az énekesnő, ennek az Instagramon adott hangot.

„A családom bánt engem!!! Nem volt igazságszolgáltatás és valószínűleg soha nem is lesz!!! Azok az emberek, akik csendben ültek és abszolút semmit sem tettek, és négy hónapig csinálták ezt, simán megúszták. A nevelésem során mindig a jó és a rossz megkülönböztetésére tanítottak, de pont az a két ember, aki erre nevelt, ők bántottak!!! Olyan szerencsés vagyok, hogy itt lehetek!!!” – írta a bejegyzésében Britney.

(Borítókép: Britney Spears. Fotó: Denise Truscello/Getty)