A szakértők szerint, hogy ha egy terméket nem az arcbőrre fejlesztettek ki, akkor jobb ha nem is kenjük oda.

Különös szépségápolási trend

A közösségi médiában felkapottá vált egy szépségápolási trend, ami miatt felnőtt nők ezrei kennek popsikrémet az arcukra, mert állítólag attól szép, sima lesz a bőrük. A hírre reagálva Slamovits-Horváth Beáta bőrszépészeti nagykövet és Kánay Fruzsina szépségkoordinátor beszélt a Mokka műsorában arról, hogy milyen krémet érdemes az arcunkra kenni és milyet nem.

A szakértők szerint, a egy termék nem az arcbőrre lett kifejlesztve, akkor semmi képen ne kényük az arcra, hiszen ez komoly, hosszútávú problémákat és traumát okozhatunk a bőrünknek.

Slamovits-Horváth Beáta hozzátette, hogy ő a házi praktikákat is fenntartással kezeli, de pár évvel ezelőtt még az emberek nem tudták terjeszteni ezeket és ezért nem alakultak ki az ilyen fajta káros és veszélyes trendek. A szépségkoordinátór néhány személyes élményéről is beszélt, hogy konzultációi során, milyen elképesztő, kellemetlen meglepetések érik ezzel a témával kapcsolatban.

A szakértők egyetértettek abban, hogy a megfelelő bőrápolási rutin kialakításához elengedhetetlen, hogy megfelelő termékeket használjunk.

Szoboszlai Dominik

Liverpoolban készíthetett interjút Szoboszlai Dominikkal Baumstark Tibor, a Spíler TV kommentátora, a beszélgetés egy exkluzív filmnek a része, ami a Liverpool FC-t is bemutatja és holnap este 20:25-kor tűzi műsorára a Spíler 1.

A kommentátor nem csak a magyar válogatott csapatkapitányával beszélgethetett, hanem végig járta azokat a helyszíneket, amelyek a legszorosabban kötődnek a Liverpool FC-hez és az is kiderül, világklasszis focisták mit gondolnak a fiatal magyar tehetségről.

A filmhez készített interjúk és helyszínbejárások megszervezése elképesztően összetett feladat volt, de Baumstark Tibor elmondása szerint teljes mértékben megérte a sok fáradozás. A forgatott anyag egy werk hatású filmnek sikerült, így a néző is azt érezheti, hogy ő is ott van a stábbal együtt.

Gáspár Győző

Mint már ismert, 14 év után visszatér a Győzike Show, Gáspárék néven. A nagy bejelentés után a sztárpár, Gáspár Győző és Bea adott exkluzív interjút a Tények Plusz stábjának, amiben az elmúlt 25 bulvárban töltött évükről meséltek.

A riportból kiderül, hogy lett az anno vidéki hentesből popsztár, showman, műsorvezető és egy olyan szórakoztató ember, akit talán csak kevesen ismernek úgy igazából.

(Borítókép: Egy nő bekeni az arcát. Fotó: GettyImages)