Tekintsen ki a világsztárokra nap mint nap a Velvettel! Paparazzi rovatunkban rendszeresen megmutatjuk, hol járnak és mit csinálnak kedvenc hírességei.
  • Dua Lipát és barátját, Callum Turnert New York utcáin szúrták ki a paparazzik.

Az énekesnőt az elmúlt hetekben sokan támadták, mert kifehérítette szemöldökét a május 3-án érkező új albuma, a Radical Optimisthez tartozó videóklipek forgatása és fotózása miatt.

  • Alec Baldwint is New York ucáin találták meg a fotósok.

A sztárnak súlyos vádakkal kell szembenéznie a Rust című film forgatásán történt halálos baleset miatt, de most egy újabb botrány is kirobbant, miután a színész kiütötte egy hölgy kezéből a telefont, aki provokálta, követte és videózta őt.

  • MGK, azaz Machine Gun Kelly Los angeles-i otthona előtt került a fotósok kamerái elé.

A zenész a napokban ünnepelte 34. születésnapját, az erről készült közösségi oldalán megjelent posztjából kiderült, hogy mindezt egykori vagy talán jelenlegi párjával, Megan Foxszal tette, akivel pár hete felbontották eljegyzésüket.

  • Adele Los Angelesben tűnt fel a Los Angeles Lakers – Denver Nugetts kosárlabda-mérkőzésen.

Az énekesnő láthatóan jobban van, pedig február végén bejelentette, hogy lemondja összes márciusi koncertjét, mert orvosai azt tanácsolták neki, hogy betegsége miatt pihenésre van szüksége.

  • Simon Pegget a Mission Imposibble legújabb részének forgatásán fotózták le Londonban a Trafalgar Square-en.

A Haláli hullák hajnala filmek sztárja elmondta, hogy szerinte sokan akarnak még egy részt a humoros világvége filmekből, de neki esze ágában sincs csinálni még egyet. „Bármikor csinálok egy élőzést az Instán vagy ilyesmi, az emberek mindig azzal jönnek, hogy látni akarják a Haláli hullák hajnala 2-t. Én erre azt mondom, hogy nem, k*rvára senki sem akar még egy Haláli hullák hajnalát! Az utolsó dolog, amire szükségünk van, az a Haláli hullák hajnala 2.! Vége van, lépjetek tovább!” – nyilatkozta Simon Pegg.

  • Nincs Mission Impossible Tom Cruise nélkül és nincs TomCruise életveszélyes mutatványok nélkül. A színészt is új filmjének forgatásán szúrták ki a paparazzik, ahogyan egy motorral száguldozott Párizs utcáin.

Annak ellenére, hogy a színész különösebb védőfelszerelés nélkül motorozott, láthatóan élvezte a sebességet. Ez a mostani üldözéses jelenet valószínűleg meg sem kottyant a színésznek, aki legutóbb lehajtott egy szikláról egy motorral, hogy utána a levegőben siklóernyőre váltson.

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: GettyImages)