Mattesz Csilla biztos abban, hogy ha ő viszi el a Gesztesi Károlyt a szegedi fellépésére, megmenthette volna az életét.

Gesztesi Károly és Mattesz Csilla

2020-ban hunyt el Gesztesi Károly, akinek párja azóta is gyászolja a színészt. Mattesz Csilla először szólalt meg a tragikus esemény óra és elárulta, hogy párjával egy másik országban akartak új életet kezdeni.

Van egy űr az életemben

– kezdte vallomását Mattesz Csilla, aki képtelen feldolgozni, hogy nem lehetett Gesztesi Károly mellett, azon a tragikus napon.

A történtek után a nő a munkájába menekült, ám úgy tűnik, a mai napig sem szűnt meg a fájdalma. Az asszony a riportban elárulta, hogy pontosan mi is történt a színész halála előtti pár órában. Mint kiderült, ő éppen egy születésnapi rendezvényen tartózkodott, amikor megtudta, hogy párja elhunyt.

Megállt az élet, megtört valami azon a napon, mikor a Karcsi elment

– fogalmazott.

Mattesz Csillának nem csak a gyásszal kell megbírkóznia, hanem a bűntudattal is, mert úgy gondolja, ha ott van vele, mikor rosszul lesz, újraéleszthette volna, míg a mentők kiérkeznek a helyszínre.

Marót Viki

Az énekesnő 15 évig élt házasságban, azonban jelenleg egyedülálló, így szembesülnie kellett azzal, hogy harminc felett már komoly nehézségekbe ütközhetnek az emberek a párkeresés során, így legújabb dala, a Higgadj Helén is erről szól.

Marót Viki a Mokka stúdiójában nem csak új daláról, hanem saját élményeiről is vallott. Elmesélte, hogy egyszer hónapokig írogatott neki valaki, amire ő nem válaszolt, majd végül mégis a másik személy zárta le az egyoldalú kapcsolatot azzal, hogy neki ez így nem működik.

Dávid Petra

Házasság első látásra című reality sztárja kendőzetlen őszinteséggel mesélt a múltjáról a Tények Plusz riportjában. Elárulta, hogy mostanában remek formában van, de nem volt ez mindig így és hiába fogott bele különböző diétákba nem sikerült elérnie a célját, mert nem volt elég kitartó és motivált.

A 34 éves személyi edző elmondta, hogy az adta meg számára az utolsó lökést, hogy komoly egészségügyi problémái lettek, ráadásul volt egy párja, aki rengeteget kritizálta, így elkötelezte magát az életmódváltás mellett.

A Tények Plusz riportjában Dávid Petra történetén kívül Rácz Géza, az ország legsúlyosabb emberének történetéről is szó esik, de a rocklegenda, Kalapács József átalakulásáról is többet tudhatunk meg.

(Borítókép: Gesztesi Károly. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)