Cher május 20-án tölti be a 78-at, míg párja, a rapperként ismert Alexander „AE” Edwards mindössze 38 éves. Nem ez az első alkalom, hogy a kortalan popdíva nála jóval fiatalabb férfi mellett talál boldogságra. Cher szinte sosem kezdett vele egykorúval, vagy nála idősebbel, nemrég pedig egy beszélgetős műsorban árulta el, hogy miért.

Cher a minap a The Jennifer Hudson Show című beszélgetős műsor vendége volt, ahol nyíltan beszélt többek között a szerelmi életéről, egyben a nála 39 évvel fiatalabb párjával való románcáról. Cher és a rapperként tevékenykedő Alexander „AE” Edwards 2022-ben, a szeptemberi párizsi divathéten találkozott egymással először, egy évvel később pedig már egy párként vettek részt ugyanazon a rendezvényen. A 77 éves énekesnő azóta felhőtlenül boldog, ám többen vitatják, hogy vajon tényleg örök szerelemre lelhetett-e a mindössze 38 esztendős Edwards mellett. Eloszlatva a kételyeket, Cher egyenes választ adott a kamerák előtt arra, hogy miért mindig fiatalabb férfiak oldalán köt ki.

„Én munkán kívül nagyon szégyenlős vagyok, főleg a férfiak körül. Az oka, hogy fiatalabb férfiakkal randizom, hogy a velem egyidős, vagy nálam idősebb férfiaknak – nos, akik mostanra mind halottak – sosem volt merszük elhívni. Ezzel a szemben a fiatalabbaknak egytől egyig megvolt a bátorságuk hozzá” – mutatott rá az énekesnő, akit a múlt héten jelentettek be a Rock & Roll Hall of Fame 2024-es beiktatottjai között.

Kevesen tudják, de Cher egyszer magával a királlyal, Elvis Presley-vel utasított vissza egy randevút.

„Ideges voltam és ismertem a körülötte lévő embereket. Nem mintha rossz emberek lettek volna, de egy kicsit ideges voltam a hírneve miatt” – árulta el Jennifer Hudson műsorában. Évekkel később a színész, Rob Camilletti lett a párja, aki 18 évvel volt fiatalabb nála. Akkoriban Cher 40, Camilletti pedig 22 éves volt. A kapcsolatuk 1986 és 1989 között három éven át tartott. Közel ennyi ideje van együtt a nála 39 évvel ifjabb  Alexander Edwards-szal.

„Nagyon furcsa volt az egész, mert én egyáltalán nem kerestem kapcsolatot. Azért találkoztunk, mert egy barátom folyamatosan noszogatott, hogy menjek oda hozzá és kérdezzem őt a fogairól. Szóval nézegettem ezt a gyönyörű, fehér hajú, tetovált srácot ezekkel a fogakkal, aztán odamentem és azt mondtam: »hé haver, tetszik a grilled«. Mire ő azt válaszolta, »ezek a fogaim«” – mesélte Cher. 

Mi az a „grill”?

A „grill” szót az angolban szlengként is használják, amelynek nincs magyar megfelelője. Egyebek mellett az olyan fogakra használatos, amelyeket ékszerek vagy valamilyen csillivilli kiegészítők díszítenek.

„Tygával láttam újra Ann Demeulemeester divatbemutatóján, amelyet követően mind összeálltunk egy képre. Ezután megkérte a barátomat, hogy küldje el nekem a fotót. A barátom nemet mondott és úgy folytatta: »küldd el te magad«” – mesélte el részletesen a párjával való megismerkedésének történetét Cher, aki mindezek után SMS-ezni kezdett a férfival, ám eleinte szkeptikus volt a bimbózó románcukkal kapcsolatban. 

„Folyton azt mondogattam: »haver, ez nem fog működni. Én mondom neked, ez nem fog jól elsülni. Egyszerűen nem fog működni«; de ő egyszerűen nem hátrált” – zárta mondandóját a popdíva.

(The New York Post)

(Borítókép: Cher és 39 évvel fiatalabb párja, Alexander Edwards rapper. Fotó: Getty Images)