David Beckham ma ünnepli a 49. születésnapját. A középső gyereke, a futball világában a nyomdokaiba lépő Romeo James Beckham egy nem mindennapi fotóval köszöntötte fel az édesapját a közösségi médiában. A követői nagy része azt hitte, meghackelték az ifjú focista profilját.

Összezavarodtak a 21 esztendős Romeo Beckham követői, miután az ifjú focista egy különös fotóval köszöntötte fel ma az édesapját, David Beckhamet a születésnapján, május 2-án. A fotón az egykori sztárfutballista középső gyereke kisgyerekként szerepel, az édesapja pedig éppen szájon csókolja őt.

Boldog születésnapot apu! Köszönök mindent, örökké szeretlek!

– írta posztjában az angol Brentford F.C. tartalékjátékosa, a Brentford B. tagja. A bejegyzése valóságos kommentcunamit indított, sokan ugyanis értetlenül álltak a fotó előtt. Többen azt hitték, hogy az apja nyomdokaiba lépő focista profilját feltörték, ám olyanok is akadtak, akik szerint igazán intim és megható a kép.

„Megnyitva az appot, ez az őrület fogadott” – írta egy kommentelő. Egy másik úgy fogalmazott: „Szenzációs, azt hittem, hogy egy mém-oldalról szedték a képet”.

David Beckhamet korábban már érték kritikák amiatt, hogy a gyerekeit rendre szájon csókolta. A Velveten legutóbb 2022-ben írtunk arról, mennyire heves indulatokat váltott ki az emberekből az a Beckham által megosztott fotó, amelyen az egykori focista szájon puszilta az akkor 10 éves lányát, Harpert.

David Beckhamet egyébként a családja többi tagja is külön-külön bejegyzésekben köszöntötte ma a jeles napon, mi több, az egykori sztárfocistát csak két héttel előzte meg a felesége, Victoria Beckham születésnapja, aki április 17-én töltötte be az 50. életévét. Van rá esély, hogy a születésnapjukat végül mindketten egy-egy BAFTA-díjjal ünnepelhetik, a házaspárt ugyanis jelölték a P&O Cruises Memorable Moment díjra, amelyet a legmeghatározóbb televíziós pillanatokért ítélnek oda a legszerencsésebb jelöltnek vagy jelölteknek. A Beckham-párt a Netflixen tavaly megjelent Beckham című sorozatban nyújtott alakításukért, pontosabban az egyik legikonikusabb jelenet miatt jelölték, amelyben David Beckham a feleségét annak munkásosztálybeli neveltetése miatt ugratta. A jelenetet a Super Bowl egyik reklámjában is sikeresen újraalkották.

(LADBible)

(Borítókép: Romeo és David Beckham. Fotó: Getty Images)